RUSKINJA I SRBIN 2 MESECA ŽIVELI ZAJEDNO, PA GA PRIJAVILA ZA NASILJE: Evo šta je OSUMNJIČENI rekao u TUŽILAŠTVU!
Ruskinja, Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/waydrar

Svi detalji napada na Ruskinju u Beogradu

RUSKINJA I SRBIN 2 MESECA ŽIVELI ZAJEDNO, PA GA PRIJAVILA ZA NASILJE: Evo šta je OSUMNJIČENI rekao u TUŽILAŠTVU!

Prilikom saslušanja pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu S.M. je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu i negirao izvršenje predmetnog krivičnog dela

Objavljeno:

Stefan M. (29) iz Kosjerića kojeg je Ruskinja S.A. (19) optužila da ju je pretukao u stanu u Beogradu saslušan je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu gde se izjasnio da "nije kriv".

Da podsetimo, prilikom napada je S.A. zadobila lake telesne povrede, a protiv osumnjičenog od starne PS Stari grad podneta je krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Zlostavljanje i mučenje.

Ruskinja
Ruskinjafoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/waydrar

Prilikom saslušanja pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu S.M. je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu i negirao izvršenje predmetnog krivičnog dela, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora prema osumnjičenom, jer postoje druge okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Naime, osumnjičeni S.M. i A.C. su pre kritičnog događaja dva meseca bili u emotivnoj vezi, u kom periodu su i živeli zajedno na istoj adresi, ali imajući u vidu da je zakonom propisano da je vanbračna zajednica trajnija zajednica života žene i muškarca, između kojih nema bračnih smetnji, te da u konkretnom slučaju ne postoji dovoljan vremenski kontinuitet, to se isti ne mogu smatrati vanbračnim partnerima, odnosno članovima porodice.

U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će ispitati oštećenu A.C., kao i druge potencijalne svedoka, narediti sudsko-medicinsko veštačenje na okolnost vrste i težine povreda koje je oštećena zadobila kritičnom prilikom, kao i na okolnost mehanizma nastanka istih, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti doneta odluka o daljem postupanju.

Bonus video:

02:28

ZAŠTO RETKO ILI NIKADA NE PRIJAVLJUJU NASILJE NAD DECOM? Ivanović o zlostavljanju SEDMOMESEČNE BEBE za Kurir: Ovako su saznali

(Espreso/Kurir.rs / J.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.