OSMOMESEČNA BEBA PALA I SLOMILA VRAT! Majka ga ostavila samog sa braćom i OTIŠLA DA SE KOCKA! Horor kod Žitišta
Policija, Foto: Marina Lopičić

horor

OSMOMESEČNA BEBA PALA I SLOMILA VRAT! Majka ga ostavila samog sa braćom i OTIŠLA DA SE KOCKA! Horor kod Žitišta

Posle pada, beba iz okoline Žitišta umrla je na licu mesta zbog lomljenja vrata

Objavljeno: 14:24h

Osmomesečni dečak iz sela Torak kod Žitišta preminuo je nakon što je pao i slomio vrat kada ga je majka ostavila samog zajedno sa troje male braće da bi otišla u kockarnicu.

Kako je potvrđeno iz zrenjaninske policije, slučaj je prijavljen 27. novembra, a na licu mesta zatečeno je muško dete starosti između sedam i osam meseci bez znakova života.

- Odmah je obavešteno Više javno tužilaštvo, a po čijem nalogu je telo deteta poslato na obdukciju radi utvrđivanja kako je došlo do smrti. Takođe je obavešten i Centar za socijalni rad.

Majka otišla da se kocka

Policija
Policijafoto: Petar Aleksić

Kako se saznaje od poznanika ove porodice, sve se dogodilo kada je majka ostavila četiri mališana starosti od osam meseci do pet godina same i otišla iz kuće.

- Majka te dece je navučena na kocku, nebrojeno puta su deca ostajala sama da bi ona otišla u kockarnicu. Bilo je pitanje vremena kada će se dogoditi veća tragedija - priča izvor upućen u čitav slučaj.

Bonus video:

01:55

ZAPAD BI SLAVIO NJEGOVU SMRT KAO SMRT DARIJE DUGINE! Analitičar o navodnoj pripremi atentata na Putina: VIDIMO NAJTVRĐI FAŠIZAM!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.