NASILNIK U ZEMUNU PROGONIO SUPRUGU IAKO JE IMAO ZABRANU PRILASKA: Došao do stana njene majke, pa OBIO VRATA
Foto: Nenad Kostić

DRAMA

NASILNIK U ZEMUNU PROGONIO SUPRUGU IAKO JE IMAO ZABRANU PRILASKA: Došao do stana njene majke, pa OBIO VRATA

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je preložilo sudu da optuženom produži pritvor

Objavljeno:

Protiv muškarca P. P. (51) iz Beograda Treće osnovno javno tužilaštvo podiglo je optužni predlog zbog sumnje da je zvao svoju suprugu, dolazio na njenu adresu i obio vrata stana u kojem živi njena majka, uprkos zabrani prilaska.

Sumnja se da je on 7. novembra u Zemunu učinio produženo krivično delo kršenje zabrane utvrđene merom bezbednosti u sticaju sa krivičnim delom uništenje i oštećenje tuđe stvar, saopštilo je tužilaštvo.

On je u više navrata pozivajući telefonom svoju suprugu oštećenu P.Z. i dolazeći na adresu na kojoj živi majka oštćene, prekršio zabranu utvrđenu izrečenom merom bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom, koja mu je izrečena presudom Drugog osnovnog suda u Beogradu od 13. oktobra i kojom mu je zabranjeno da uznemirava i komunicira sa oštećenom kao i da se približava oštećenoj na udaljenosi od 50 metara i da pristupa u prostor oko mesta njenog stanovanja i neprijavljenog boravišta.

Osumnjičeni je oštetio ulazna vrata stana čiji je vlasnik Grad Beograd a koja se nalaze u zgradi u kojoj stanuje majka oštećene gde oštećena boravi.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je preložilo sudu da optuženom produži pritvor koji mu je određen rešenjem Trećeg osnovnog suda u Beogradu od 13. novembra, te da ga osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od ne kraćem od dve godine i šest meseci.

Bonus video: POSTOJE ZLOUPOTREBE U PRAKSI Advokat o predlogu za izmenu krivičnog zakona: MUP pravi jednu grešku kada im se prijavi nasilje

01:32

POSTOJE ZLOUPOTREBE U PRAKSI Advokat o predlogu za izmenu krivičnog zakona: MUP pravi jednu grešku kada im se prijavi nasilje

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.