VOZAČ TRAMVAJA DRŽAO ORUŽJE VELIKE RAZORNE MOĆI U PODRUMU NA SAVSKOM VENCU: Evo šta je sve pronađeno kod njega
Foto: MUP

akcija policije

VOZAČ TRAMVAJA DRŽAO ORUŽJE VELIKE RAZORNE MOĆI U PODRUMU NA SAVSKOM VENCU: Evo šta je sve pronađeno kod njega

Optuženi Filip D. zaposlen je kao vozač tamvaja

Objavljeno: 11:13h

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Filipa D. (40) jer je u podrunu i stanu na Savskom vencu držao ručni minobacač, pištolj i municiju.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

- Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu - potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Policijski službenici su, vršeći po naredbi suda pretres stana u kojem okrivljeni živi i drugih prostorija, 12. septembra ove godine u podrumu pronašli ručni minobacač za koji je balističkim veštačenjem utvrđeno da predstavlja sredstvo velike razorne moći, a koji je okrivljeni nevlašćeno držao.

U ormaru, u hodniku stana pronađen je pištolj marke "Crvena zastava" 99, sa pripadajućim okvirom i 10 metaka u pištolju, kao i još šest metaka, dok je jedan metak pronađen u fioci na terasi, koje je okrivljeni takođe nevlašćeno držao.

Kako se nezvanično saznaje, optuženi Filip D. zaposlen je kao vozač tamvaja.

Bonus video: SVO ORUŽJE JE BILO SRPSKO, ČAK I ONO KOJIMA SU SRBI UBIJANI Štukan nema dilemu: Zaraćene strane su TAJNO sarađivale!

01:38

SVO ORUŽJE JE BILO SRPSKO, ČAK I ONO KOJIMA SU SRBI UBIJANI Štukan nema dilemu: Zaraćene strane su TAJNO sarađivale!

(Espreso/Kurir.rs/ J. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.