PESNICA U GLAVU ZBOG SKRETANJA, NASILJE NAD ŽENAMA: Srbi su ovog meseca poludeli, tuče izbijale SKORO SVAKI DAN
Foto: printscreen/Instagram/nsuzivo.rs, Damir Dervišagić, printscreen/instagram/serbialive_beograd, Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

UŽAS

PESNICA U GLAVU ZBOG SKRETANJA, NASILJE NAD ŽENAMA: Srbi su ovog meseca poludeli, tuče izbijale SKORO SVAKI DAN

Brutalne tuče dešavale su se skoro svaki dan od početka ovog meseca, a neke su zabeležene kamerom i objavljene javno

Objavljeno:

Gotovo svakodnevno dešavaju se ulične tuče, što zbog svađa u saobraćaju, što zbog međusobnih sukoba među građanima koji začas pređu u ozbiljnu makljažu.

Poslednji u nizu ovakvih sukoba koji je dospeo u medije dogodio se juče u Novom Sadu. Naime, prvo se na društvenim mrežama pojavio snimak tuče koji je prilično uznemirio građane, sve je na kraju završilo u medijima, a policija još uvek traga za akerima ovog događaja.

Tuča dvojice muškaraca na ulici u Novom Sadu, gde je devojka pokušavajući da ih razdvoji završila na asfaltu, nije prijavljena novosadaskoj policiji, ali su organi reda nakon objavljenog snimka na društvenim mrežama, počeli da tragaju za akterima događaja.

Nemilu scenu zabeležio je, navodno, jedan prolaznik koji je jutros ostao začuđen kada je video kako se tuku dvojica muškaraca.

Ceo sukob dogodio se između dva momka i devojke, koji su se, kako se pretpostavlja najpre posvađali. Jedan od mladića je gurnuo devojku koja je pala na pod i ostala da leži nekoliko trenutaka.

Drugi mladić je, kako se vidi na snimku, odmah počeo da udara mladića koji je gurnuo devojku, a ubrzo je sukob eskalirao.

Pretučen policajac na dužnosti

U medijima se pojavila informacija da je u jednom beogradskom kafiću na Vračaru, N. P. pretukao je policajca A. N. koji je bio na dužnosti, odnosno, u uniformi.

Kako su neki meciji preneli, napadač je dobacivao stolu gde je A. N. sedeo sa kolegom. Upućivao mu je pogrdne reči, vređao ga i psovao, potom ga udario u glavu, a kada je A. N. pokušao da ga privede, ovaj mu je slomio prst.

Policajac je nakon nemilog događaja primljen na VMA-a gde su mu lekari konstatovali tešku telesne povredu.

Napad se dogodio 22. novembra ove godine oko 19 sati.

Prebili ga palicama

Policija, Vračar, Pucnjava
foto: Damir Dervišagić

A.R (30) je dovezen u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama koje je zadobio na Savskom vencu, kada ga je napalo više nepoznatih osoba i zadala mu povrede po telu i glavi.

Oni su mu rukama i drvenom palicom zadali teške telesne povrede.

Radom policije na terenu identifikovan je, a potom i uhapšen jedan od izvršioca ovog krivičnog dela. U pitanju je mladić N.E. (32).

U saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, napisana mu je prijava za tešku telesnu povredu.

Tuča zbog svađe u saobraćaju

U blizini Mup-a u beogradskoj opštini Palilula došlo je do fizičkog obračuna, a ubrzo je reagovala i policija. Incident se dogodio u pre podnevnim časovima, a prolaznici su pokušali da razdvoje aktere.

Kako kažu svedoci tuča je izbila zbog saobraćaja, jer su momci pokušali nepropisno da se uključe, a drugi vozač im to nije dozvolio.

- Oni su ga vozilom "isekli" i zaustavili se spred njega, a potom izvadili palice i nasrnuli - preneo je serbialive_beograd.

Na snimku koji je objavila pomenuta Instagram stranica vidi se kako jedan momak ježi na zemlji a stomaku mu sedi drugi momak i sprečava njegovo kretanje. Potom je treći sa palicom naneo nekoliko udaraca jednom od momaka.

Ubrzo se skupila čitava grupa ljudi koja je pokušavala da smiri situaciju.

Makljaža ispred kafane

Ispred kafane "Bulevar" na Južnom Bulevaru je došlo do tuče.

Kako se vidi na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, jedan muškarac udara drugog, a onda se priključuje i treći.

Bonus video:

00:23

Tuča u Južnom bulevaru

On zatim pada na zemlju i dok leži, dvojica viču na njega.

Na kraju prilazi i ženska osoba.

Nije poznato zbog čega je došlo do tuče, kao ni kako se na kraju sve završilo.

Investitori pretukli majstora

U strogom centru Novog Pazara došlo je tuče nekoliko muškaraca na terasi jednog objekta. Sigurnosne kamere su snimile kako četvorica muškaraca napadaju jednog.

- Prvo je došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog konflikta, korišćeni su i palice. Sve se odigralo kod jednog objekta u izgradnji, pa su su mogle čuti priče da su investitori napali majstora koji je bio angažovan kod njih, rečeno je za agenciju RINA.

Nije poznato da li su vinovnici ove tuče privedeni nadležnim organima.

Opšta tuča u centru Beograda

Na uglu Skadarske i Ulice Braće Jugovića u centru Beograda došlo je do tuče u kojoj je, pored nekoliko muškaraca, učestvovala i jedna žena.

Na snimku koji je objavila Instagram stranica moj_beo_grad_, vidi se kako jedan muškarac fizički maltretira drugog, dok treći sve vreme stoji i gleda.

U jednom trenutku prilaze još dvojica, od kojih jedan drži štanglu u ruci, i žena koja počinje da udara muškarca.

Potom je došlo do eskalacije, pa jedan muškarac drugom, koga drže, zadaje nekoliko snažnih udaraca.

Pritom čuje se cika i vriska, delom i na engleskom jeziku. Nije poznat motiv sukoba.

Bonus video: Tuča u Beogradu

01:31

Tuća u Beogradu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.