POZNATO STANJE POVREĐENIH: U teškoj nesreći na putu Kragujevac- Batočina jedna osoba stradala
Sneg, Foto: RINA

JEZIVO!

POZNATO STANJE POVREĐENIH: U teškoj nesreći na putu Kragujevac- Batočina jedna osoba stradala

Petoro dece je na lečenju u Centru za dečju hirurgiju

Objavljeno: 10:27h

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć, na deonici državnog puta Kragujevac–Batočina kod sela Botunje poginula je jedna osoba, dok je u bolnici osam osoba, navodi Telegraf. U udesu su učestvovala tri putnička vozila i autobus.

U Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac, na lečenju je ukupno osam pacijenata, povređenih u saobraćajnim nesrećama u Botunju i Cvetojevcu.

Petoro dece je na lečenju u Centru za dečju hirurgiju.

Sneg
Snegfoto: RINA

Prema jutrošnjim informacijama dobijenim od dečijeg hirurga, Telegraf prenosi da je svih petoro dece stabilno, sa lakšim telesnim povredama i van životne opasnosti. U pratnji troje dece, primljena je i majka u Centar za dečiju hirurgiju, čije zdravstveno stanje je stabilno.

U Urgentni centar UKC Kragujevac, primljena je jedna pacijentkinja, a prema rečima dežurnog hirurga stabilnih je vitalnih parametara, van životne opasnosti.

Jedna pacijentkinja je, zbog ortopedskih povreda, posle dijagnostike, primljena na Kliniku za ortopediju i traumatologiju. Njeno zdravstveno stanje je takođe stabilno i van životne je opasnosti.

Bonus video:

00:19

Saobraćajna nesreća na auto putu u kojoj je u izgoreo kamion

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.