TRAGEDIJA, UMRO ZORAN ILIĆ
Zoran Ilić, Foto: RINA

TUGA

TRAGEDIJA, UMRO ZORAN ILIĆ

Profesor Zoran upokojio se kao direktor OŠ "Milica Pavlović" i to u drugom mandatu. Bio je oženjen i ima jednog sina

Objavljeno: 17:01h

U subotu 25. novembra 2023. godine u Čačku je preminuo direktor OŠ "Milica Pavlović", Zoran Ilić. On je bio omiljeni među učenicima, a o njegovoj ljudskosti i ljubavi prema poslu najbolje govore brojne generacije koje je izveo na put

- Napustio nas je čovek, ispred svega. O ljudskosti i ljubavi prema svom poslu, poštovanju, kulturi i profesionalnosti, nežnosti najbolje govore brojne generacije koje je Zoran učio. Komemoracija je u ponedeljak 27. novembra u 09.00 u prostorijama OŠ "Milica Pavlović". Sahrana je u ponedeljak 27. novembra u 12.00 na Čačanskom groblju, napisano je u zvaničnom saopštenju koje je medijima uputio kolektiv škole.

Zoran Ilić rođen je 27. decembra 1967. godine u Čačku. Nakon završene osnovne i srednje škole u Arilju, upisao je Prirodno matematički fakultet, odsek biologija, gde je i diplomirao.

Radnu karijeru započeo je 1998. godine u OŠ "Dr Dragiša Mišović", potom je radio u OŠ "Tatomir Anđelić", a od 2001. zaposlen je u OŠ "Milica Pavlović".

Profesor Zoran upokojio se kao direktor OŠ "Milica Pavlović" i to u drugom mandatu. Bio je oženjen i ima jednog sina.

- Bila je čast sarađivati sa našim Zoranom, bilo kao đak, roditelj ili kolega. Neka mu je večna slava, napisali su članovi njegovog kolektiva.

00:40

Otvoren prvi Karijerni centar za osobe sa invaliditetom

(Espreso/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.