UDARALI MUŠKARCA DRVENIM MOTKAMA, PA GA OSTAVILI U BESVESNOM STANJU: Uhapšena tri nasilnika iz Smederevske Palanke
Policija, Foto: Nemanja Nikolić

strašno

UDARALI MUŠKARCA DRVENIM MOTKAMA, PA GA OSTAVILI U BESVESNOM STANJU: Uhapšena tri nasilnika iz Smederevske Palanke

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani

Objavljeno: 16:07h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevskoj Palanci uhapsili su M. N. (19), Z. P. (23) i M. G. (22) iz Smederevske Palanke zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda.

Sumnja se da su oni, u nedelju uveče, ispred jedne kladionice u Smederevskoj Palanci, zadali više udaraca drvenim motkama tridesetšestogodišnjem muškarcu, nakon čega su pobegli i ostavili ga na kolovozu u besvesnom stanju.

Povređeni muškarac je, nakon ukazane hitne medicinske pomoći, prevezen u Kliniku za neurohirurgiju u Beogradu, gde su mu konstatovane teške telesne povrede opasne po život.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

Bonus video:

02:35

NOVOPAZARSKA POLICIJA NIJE ZNALA KUD ĆE PRE! Smrt zbog droge, stravičan sudar kod škole i hapšenje dilera za MANJE OD 24 SATA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.