BRAĆA HOFMAN SUTRA IZLAZE PRED TUŽIOCA: Osumnjičeni su za ova krivična dela
Foto: Printscreen/Google

javljeno je

BRAĆA HOFMAN SUTRA IZLAZE PRED TUŽIOCA: Osumnjičeni su za ova krivična dela

Sutra će u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva biti saslušani

Objavljeno:

Pripadnici MUP-a Srbije juče su lišili slobode Ljubana (28) i Miljana (31) Vidovića, poznatijih kao braća Hofman, nakon čega je dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložio da im se odredi zadržavanje u trajanju od 48 sati, a zbog osnovane sumnje da se u njihovim radnjama za sada, stiču obeležja krivičnih dela i to zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Sutra će u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva biti saslušani, a potom će se odlučiti o podnosšenju predloga za pritvor.

Takođe u daljem toku postupka Prvo osnovno javno tužilaštvo će saslušati oštećene i svedoke i prikupiti i ostale dokaze, a radi pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja i pravne kvalifikacije.

MUP će nastaviti u saradnji sa tužilaštvima da prikuplja i ostale dokaze,tačnije da proverava sve informacije kako bi se utvrdilo da li u njihovim radnjama i za sada NN lica stiču obeležja i nekih drugih krivičnih dela, a o čemu ce takođe javnost biti blagovremeno obaveštena.

Bonus video: Vršnjačko nasilje u Sremskoj Mitrovici

00:23

Vršnjačko nasilje u Sremskoj Mitrovici

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.