PRVI SNIMAK STRAVIČNE NESREĆE NA VOŽDOVCU: Jednom od vozača posle sudara noga bila skoro ODSEČENA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

UŽAS

PRVI SNIMAK STRAVIČNE NESREĆE NA VOŽDOVCU: Jednom od vozača posle sudara noga bila skoro ODSEČENA (VIDEO)

Ekipa Hitne pomoći je povređenog prevezla u Urgentni centar, gde je tokom noći urađena operacija

Objavljeno:

BEOGRAD - Jedna osoba je teško povređena u direktnom sudaru dva automobila u Beogradu, kada je je jedan od njih iz, za sada, nepoznatih razloga, prešao u suprotnu traku.

Nesreća se dogodila sinoć u 19 časova u Bulevaru Peke Dapčevića kod fabrike "Soko Štark" na Voždovcu, rekao je za RTS doktor Aleksandar Stijačić iz Hitne pomoći. Prema njegovim rečima, jedan od vozača je automobila je izgubio kontrolu i ušao u drugu traku u kontrasmeru i iazazvao direktan sudar.

"Muškarac koji je vozio u pravom smeru zadobio veoma tešku povredu potkolenice, da ne kažem amputaciju, sa ogromnim krvarenjem, sa prelomom obe kosti", rekao je doktor Stijačić.

Ekipa Hitne pomoći je povređenog prevezla u Urgentni centar, gde je tokom noći urađena operacija. Doktor Stijačić kaže da pacijent nije životno ugrožen, ali da će kao posledicu imati neki stepen invaliditeta.

Naveo je da neke činjenice ukazuju da se ovakve nesreće možda i ne događaju slučajno.

"Većina takvih vožnji i nesreća su snimljene. Veoma je teško da snimite nesreću, jer ne znate kada će da se desi i nemate svuda kamere. Ovde se tačno prati par sekundi ili munuta neki automobil koji posle izazove nesreću, što znači da se nešto ciljano snima i to je veoma zabrinjavajuće“, rekao je doktor Stijačić.

To je, kaže, samo jedno razmišanje kako bi neko preduzeo mere da se takve nesreće ne bi događale.

"Jer, ako sednemo u automobil i treba da budemo zabrinuti da li ćemo preživetu vožnju, da li je opasno voziti po auto-putu i Beogradu i ako se takvi trendovi budu ponavljali, to je jako zabrinjavajuće“, istakao je doktor.

Svako od nas, kaže, može da nastrada ni kriv ni dužan zbog nekih hirova ili neke mode koja je krajnje životno ugrožavajuća“, ukazao je doktor Stijačić.

Bonus video: TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

00:02

TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

(Espreso/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.