POTRESNI DETALJI TRAGEDIJE KOD PARAĆINA! Komšije imaju 2 verzije o PADU ŽENE U BUNAR: "Mislili smo da je srećna"
Foto: Aleksandra Čolić, Printscreen

STRAŠNO

POTRESNI DETALJI TRAGEDIJE KOD PARAĆINA! Komšije imaju 2 verzije o PADU ŽENE U BUNAR: "Mislili smo da je srećna"

Prema rečima drugih komšija, žena je imala psihičkih problema sa kojima se borila u poslednje vreme

Objavljeno:

Žena (34) koja je rano jutros upala u bunar u selu Mirilovac kod Paraćina, preminula je dva sata nakon što je dovezena u bolnicu, a kako saznajemo, ništa nije ukazivalo na to da bi mogla da izvrši samoubistvo.

- To je kuća na kraju sela, poznavali smo nju i porodicu. Devojka se udala pre par godina, mislili smo svi da je srećna. Ništa nije ukazivalo na to da ima suicudne misli, pa i dalje ne mislimo da je to u pitanju - kaže komšinica iz sela za Kurir i dodaje:

- Dosta bunara u selu je u ravni sa zemljom, nisu visoko izgrađeni. Pošto je sve bilo tako rano ujutru, moguće je da je nekako upala, da nije videla. Ne znam, svašta može biti u pitanju.

Prema rečima drugih komšija, žena je imala psihičkih problema sa kojima se borila u poslednje vreme.

- Bila je dosta teško psihički, ali ne mislim opet da je suicid u pitanju jer je imala podršku i ljudi koji su brinuli u njoj. Nažalost, nikada nećemo saznati šta se tačno desilo jer nje više nema - kaže nam komšija.

Da podsetimo, jutros, nešto posle 6 sati, žena je pala u bunar i vatrogasci su uspeli posle sat i po dramatične akcije da je izvuku na sigurno i u svesnom stanju je predaju ekipi Hitne pomoći.

- Ona je bila svesna i komunicirala je po malo, ali nije joj bilo spasa - kaže izvor Kurira.

Ona je odmah transportovana u bolnicu i nažalost i pored napora lekara ona je ubrzo po prijemu oko 8 i 40 preminula jer je imala teške unutrašnje povrede.

Bonus video: Nesreća kod Mladenovca

00:07

Nesreća kod Mladenovca

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.