ISPITUJE SE ODAKLE PIŠTOLJ UGLEDNOM LEKARU (55): Evo šta se SVE sinoć izdešavalo na AUTOKOMANDI! (FOTO)
Autokomanda, Foto: Nemanja Nikolić

pregovarači MUP odradili lavovski posao

ISPITUJE SE ODAKLE PIŠTOLJ UGLEDNOM LEKARU (55): Evo šta se SVE sinoć izdešavalo na AUTOKOMANDI! (FOTO)

Policija je munjevito na lice mesta uputila jake snage policije. Iako je prva informacija bila da je imao i taoce, to nije tačno

Objavljeno:

Muškarac (55) za kog se ispostavilo da je lekar, a koji je sinoć izazvao pravu dramu na Autokomandi nakon što je pozvao policiju i pretio da će se ubiti, trenutno se nalazi na psihijatrijskom veštačenju.

On je sinoć oko 19.45 sati pozvao policiju i prijavio da kod sebe ima pištolj i da želi da se ubije. Nakon toga on je došao u jedan park u blizini Autokomande i više od sat vremena pretio da će "dići ruku na sebe". Međutim pripadnici Pregovaračkog tima MUP Srbije uspeli su da ga odgovore od te namere, nakon čega je predao oružje i mirno pošao sa njima.

- Kolima Hitne pomoći prevezen je na Vojnomedicinsku akademiju kako bi se utvrdilo njegovo psihičko stanje. Takođe veštačenjem će biti utvrđeno i da li je u momentu kada je pretio samoubistvom bio u stanju uračunljivosti - navodi sagovornik. Prema njegovim rečima, utvrđuje se i odakle oružje muškarcu i da li ga ima u legalnom ili nelegalnom posedu.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

- Utvrđuju se i motivi koje je imao da bi pozvao policiju i zapretio samoubistvom - navodi on.

Policija je munjevito na lice mesta uputila jake snage policije. Iako je prva informacija bila da je imao i taoce, to nije tačno.

Bonus video:

05:41

ŠVAJCARSKA ORGANIZACIJA LEGALNO DAJE POMOĆ ZA SAMOUBISTVO! Kandidati plaćaju članarinu, a evo kako izgleda sam smrtonosni čin!

(Espreso / Informer / Serbialive)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.