OTAC I SINOVI PRETUKLI PROFESORA U KOSTOLCU?! Svemu prethodio sukob u kafiću!
Foto: Dado Đilas

STRAŠNO

OTAC I SINOVI PRETUKLI PROFESORA U KOSTOLCU?! Svemu prethodio sukob u kafiću!

Kako se sumnja, događaju je prethodio raniji sukob u kafiću

Objavljeno:

Policija je uhapsila oca i dvojicu sinova iz Kostolca osumnjičene da su fizički napali profesora Tehničke škole u tom gradu. Uhapšeni su D. M. (48), Đ. M. (25) i N. M. (18) iz Kostolca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. N.M., 18-godišnji mladić se sumnjiči da je u četvrtak u prostorijama Tehničke škole "Nikola Tesla" u Kostolcu, zajedno sa ocem i bratom fizički napao 57-godišnjeg profesora.

Kako se sumnja, događaju je prethodio raniji sukob u kafiću u neposrednoj blizini škole, kada je profesor (57) zadao udarac 18-godišnjaku i naneo mu lake telesne povrede, konstatovane u požarevačkoj bolnici. Profesor je zadržan u Opštoj bolnici u Požarevcu, radi kvalifikacija zadobijenih povreda. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Zbog prethodnog narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Kostolcu policija je podnela izveštaj Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu, zbog izvršenog krivičnog dela laka telesna povreda.

Protiv jedne ženske osobe zaposlene u tom gostiteljskom objektu biće podneta prekršajna prijava zbog neprijavljivanja događaja policiji, navodi PU Požarevac.

Bonus video: Tuča u Beogradu

00:05

Tuča u Beogradu

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.