"ROBIJAĆU 40 GODINA": Horor na Novom Beogradu, vitlao pištoljem i pretio BIVŠOJ DEVOJCI U KLADIONICI!
Policija, Foto: Dado Đilas

UŽAS

"ROBIJAĆU 40 GODINA": Horor na Novom Beogradu, vitlao pištoljem i pretio BIVŠOJ DEVOJCI U KLADIONICI!

Savi L. naredbom o sprovođenju istrage se na teret stavljaju krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim delom ugrožavanje sigurnosti

Objavljeno: 16:06h

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Sava L. (21) zbog sumnje da je u jednoj kladionici na Novom Beogradu vatrenim oružjem pretio radnici kladionice, inače svojoj bivšoj devojci da će je ubiti.

- Osumnjičeni se na saslušanju se branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u ovoj fazi postuka - saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Savi L. naredbom o sprovođenju istrage se na teret stavljaju krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim delom ugrožavanje sigurnosti.

- Sumnja se da je on 17. oktobra oko 2 časa posle ponoći došao u pratnji jednog maloletnika u kladionicu na Novom Beogradu te prišao svojoj bivšoj devojci, inače radnici kladionice, uputivši joj pretnje da će je ubiti, mašući pištoljem marke “Stezr” - navodi se iz tužilaštva.

Nakon toga joj je, kako se dodaje, pokazao da je okvir pištolja prazan i stavio ga za pojas, da bi iz torbice izvadio drugi pištolj marke “Astra” i ponovo joj se obratio pretnjama da će ubiti i nju i svakog ko je bude pogledao.

- Osumnjičeni je potom vratio pištolj u torbicu, nastavljajući da oštećenoj upućuje pretnje: “Ubiću te! Robijaću četrdeset godina i barem ću znati zašto!”, pokazujući joj da za pojasom ima zadenut pištolj - saopšteno je iz tužilaštva.

Bonus video:

01:49

Policija je u ilegalnoj laboratoriji zaplenila oko 150 stabljika kanabisa

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.