MAJKA DEJANA UBIJENOG U SIDNEJU U TEŠKOM STANJU, NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Prijatelji i porodica neutešni
Dejan Radulović, Foto: Društvene mreže

POTRESNO

MAJKA DEJANA UBIJENOG U SIDNEJU U TEŠKOM STANJU, NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Prijatelji i porodica neutešni

Porodični prijatelj je rekao za Dejli Mejl da je Lilijana Jovanović, majka ubijenog Dejana, skrhana i da mnogo pati

Objavljeno: 16:42h

Porodica Dejana Radulovića, Srbina koji je ubijen u Sidneju, ne može da se oporavi nakon njegove smrti. Kako pričaju njegovi prijatelji, majka Denija Srbina - kako su ga zvali, ima rak i skrhana je nakon tragedije koja ju je zadesila.

- Majka 29-godišnjeg muškarca koji je pretučen, izboden i ostavljen da umre u bogatom predgrađu Sidneja bori se sa kancerom i u očaju je zbog svog deteta - pišu tamošnji mediji.

Dejan Deni Radulović je pretučen, izboden i upucan od strane dvojice muškaraca 29. jula u luksuznom predgrađu Sidneja. Kako pišu australijski mediji, Radulović je u vreme napada bila na uslovnom otpustu zbog distribucije droge, a policija sumnja da je napad povezan sa narkoticima.

Majka ubijenog Srbina teško bolesna

Porodični prijatelj je rekao za Dejli Mejl da je Lilijana Jovanović, majka ubijenog Dejana, skrhana i da mnogo pati.

- Ima karcinom, potrebna joj je operacija leđa zbog stanja koje ima i život joj je izuzetno težak, ne može da se kreće bez pomoći - navodi prijatelj.

Kako on priča, majka ubijenog Srbina se trenutno nalazi u privremenom smeštaju i potrebno je da joj se obezbedi krov nad glavom.

Ubistvo, Sidnej, Dejan Radulović
foto: PRINTSCREEN/NEWS.COM

- Zauvek će biti voljen, cenjen i nedostajaće, ne samo njegovoj porodici, već i prijateljima i onima koji su imali priliku da ga znaju - rekao je prijatelj.

"Nije bilo njegovo vreme"

Tetka ubijenog Srbina ističe da Ljiljana "nikada neće preboleti smrt sina".

- Samo se nadam da će mirno počivati. Bio je iskreno ljudsko biće. Bio je tako dobar prema svima oko sebe. Boli me srce kad o tome pričam. Nije bilo njegovo vreme - ispričala je Dolijana, Ljiljanina sestra.

Majka ubijenog Denija je napisala svoj lični oproštaj sinu dan nakon njegove smrti.

- Svim prijateljima i porodici samo želim da znate da se desila tragedija. Održava se okupljanje u sećanje na mog sina Denija, dobrodošli su svi - napisala je na Fejsbuku.

Njegova sestra Lara je rekla,: "Moj brat, najbolji prijatelj, otišao je i ne mogu da verujem da nisam u Sidneju da dođem na njegovu sahranu".

Ubice pobegle u džipu, pronađen pištolj

Kako prenose australijski mediji, srpski državljanin je posle svađe sa dvojicom muškaraca na ulici brutalno pretučen, izboden a potom upucan u luksuznom predgrađu Sidneja.

Prema pisanju tamošnjih medija, Radulović je izboden i upucan nakon sukoba sa dvojicom muškaraca u subotu 29. jula. Nakon temeljne dvomesečne istrage, policija je izvršila raciju u kući jednog muškarca u utorak ujutru oko 7:15.

Tamo su uhapsili Mateija T. (19) i zaplenili odeću relevantnu za njihovu istragu, pre nego što su ga odveli u policijsku stanicu. Odeća će sada biti podvrgnuta daljem forenzičkom ispitivanju.

Detektivi su osnovali su Specijalni tim kako bi istražili smrt Radulovića, pri čemu je hapšenje u utorak drugo u ovom slučaju. Prvo hapšenje je izvršeno u septembru kada je 30-godišnji muškarac optužen za pomaganje posle počinjenja ubistva.

Dvojica muškaraca navodno uključena u sukob zatim su pobegla sa mesta događaja u belom džipu.

Navodno je Radulović ostavljen ležeći na zemlji sa povredama lica i ubodnim ranama na trupu.

Naknadnim proverama je otkriveno da je Radulović takođe imao prostrelne rane.

Policija tvrdi da je pištolj pronađen unutar belog džipa, koji je navodno korišćen za bekstvo sa mesta događaja.

Bonus video: POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.