GLEDALE U DLAN I SKIDALE "CRNU MAGIJU" REPOM OD GUŠTERA: Pale tri prevarantkinje iz Leskovca
Vračara, Foto: Profimedia

PRAVARA

GLEDALE U DLAN I SKIDALE "CRNU MAGIJU" REPOM OD GUŠTERA: Pale tri prevarantkinje iz Leskovca

One se sumnjiče da su od početka 2019. do danas načinile više prevara "gledanjem u dlan" i skidanjem "crne magije"

Objavljeno:

Tri devojke, stare 21, 23 i 24. godine, iz leskovačkog naselja "Sahat mala", prema našem nezvaničnom saznanju, ovih dana pravno su procesuirane za više prevara starijih osoba na području Jablaničkog i Nišavskog okruga.

One se sumnjiče da su od početka 2019. do danas načinile više prevara "gledanjem u dlan" i skidanjem "crne magije" uglavnom kod starijih roditelja čija su deca na privremenom radu u inostranstvu. Organizator ovog prevarantskog tria bila je M.A. (24) koja je pored špila karata kod sebe kao "sredstva za rad" imala repove od guštera i zmijska jaja sa kojim je skidala navodnu crnu magiju kod oštećenih i za te "usluge" uzimala devize i zlatni nakit.

"Nas tri smo zajedno "radile na terenu". Pre toga smo se informisale ko i sa kim živi u bogatim pomoravskim kućama. Do informacija smo dolazile tokom prodaje noževa i drugih sitnica za pokućanstvo... Naše "stranke" sam ubeđivala tako što sam sa isčupanim repom od živog guštera isterivala zle sile sa deviza i nakita na stolu. A ritual sam završavala tako što sam o čelo razbijala zmijsko jaje koje bi takođe kanulo na novce...", rekla je navodno u istrazi prvookrivljena M.A.

Prema nezvaničnom saznanju, one su na taj način "prihodovale" oko 3,5 miliona dinara.

Bonus video:

01:15

ETNOLOG JOJIĆ: Postoje vidoviti ljudi i crna magija, ali ima mnogo više LAŽNIH PROROKA

(Espreso/Telegraf.rs/T.S.T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.