"OVAKVE SUROVOSTI NEMA NA SVETU": Sutra SAHRANA dečaka (3) kojeg je pokosio AUTO na PEŠAČKOM PRELAZU!
Policija, Foto: Dado Đilas

TUGA U OROMU

"OVAKVE SUROVOSTI NEMA NA SVETU": Sutra SAHRANA dečaka (3) kojeg je pokosio AUTO na PEŠAČKOM PRELAZU!

Tragedija je celo selo zavila u crno

Objavljeno:

Trogodišnji dečak iz Oroma, koji je preminuo u subotičkoj bolnici, dva sata nakon stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila u utorak u selu kod Kanjiže, biće sahranjen sutra popodne na lokalnom groblju.

Njegovi najmiliji se opraštaju od deteta koji im je bio velika sreća i radost, a na društvenim mrežama objavljena je i umrilica.

- Draga, mala zenice našeg oka... Ovakve surovosti nema na svetu. Tako je besmisleno i nema smisla. Ne shvatam ovo i ne razumem. Mi i tvoja druga polovina ćemo te čekati kući svaki dan. Čuvaj nas odozgo ljubavi moja - objavljeno je uz umrlicu malenog dečaka iz Oroma.

"Niko nikada ne bi trebao da doživi takvu bol"

Tragedija je celo selo zavila u crno, meštani su potreseni i porodica se i putem društvene mreže "Fejsbuk" svima zahvalila na izrazima saučešća uz poruku da je njihova "vera u svet razbijena i da nikada niko ne bi trebao da doživi takvu bol".

- Sve što bismo želeli je da našu milost prekrijemo jednim belim cvetom - navodi se uz fotografiju belog cveta i zapaljenu sveću na društvenoj mreži.

sveće, Sveća
foto: Profimedia

Meštani saosećaju sa porodicom

Podsetimo, na dečaka je dok je vozio bicikl preko pešačkog prelaza naleteo putničkim automobilom "volvo" B. B. (29) iz Kikinde. Dečak je bio na putu ka vrtiću sa bratom blizancem, majkom i bakom kada je došlo do tragedija. Odmah je prevezen u Suboticu, ali je nažalost, podlegao teškim povredama koje su nastale od siline udara.

U Osnovnom javnom tužilaštvu Senta su rekli za "Blic" u utorak da su izdali naredbu za obdukciju tela.

- Lice koje udarilo dete putničkim motornim vozilom će biti privedeno u kanjišku policiju i tamo će biti saslušano. Nakon toga sledi dalji postupak. Dete, dečak, 2020. godište vozio je bicikl preko pešačkog prelaza i tom prilikom je na njega naletelo putničko motorno vozilo. Vozilom je upravljalo lice iz Kikinde koje ima 29 godina – rekao je izvor "Blica" iz OJT Senta.

Na mestu nesreće zapaljena je sveća, a samo stotinjak metara dalje nalazi se vrtić u koji je išao nastradali dečak.

- Svi smo u šoku i saosećamo sa porodicom. Nemamo reči da opišemo tugu. Roditelji su zanemeli od bola, ovo je jako teško. Čula sam da je nakon što se desila nesreća vozač kamiona odmah dete stavio u automobile i odvezao dečaka u Hitnu pomoć. Odatle su ga prevezli u bolnicu u Subotici – rekla je meštanka Oroma za “Blic”.

Bonus video:

00:07

Nesreća kod Mladenovca

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.