"JA SAM GA UBO JEDNOM U ZADNJICU": Počelo suđenje za pokušaj ubistva KULJANINA ispred novosadske kockarnice
Policija, Foto: PrintScreen/ YouTube/ Videoplus news agency

pokušaj ubistva u novom sadu

"JA SAM GA UBO JEDNOM U ZADNJICU": Počelo suđenje za pokušaj ubistva KULJANINA ispred novosadske kockarnice

Jedan od okrivljenih sa pokušaj ubsitva Kuljanina izjavio je da ga je ubo samo jednom, drugi da nije nijednom uboo

Objavljeno:

Suđenje Aleksandru K. (27) iz Kule i Lazaru P. (28) iz Novog Sada, koji se terete da su 13. aprila prošle godine na Bulevaru oslobođenja, ispred jedne novosadske kockarnice, počinili krivično delo ubistva u pokušaju Aleksandra T. (38) iz Kule, počelo je juče u novosadskom Višem sudu.

Kako prenosi Dnevnik, prvookrivljeni Aleksandar K. je priznao da je oštećenog ubo, ali, kako je naglasio, samo jednom i to u zadnjicu i nije mogao da objasni, otkud na telu oštećenog sedam ubodnih rana.

- Ne znam šta se to dešavalo, bilo je krvi. Možda je neko treće lice došlo i izbolo ga. Ja sam ga ubo jednom u zadnjicu - izjavio je Aleksandar K. i napomenuo da su konzumirali drogu.

Policija
Policijafoto: Dado Đilas

Istakao je da je oštećeni bio agresivan i da je napadao i vređao i njega i drugookrivljeng Lazara P. Ipak, on nije mogao da kaže da li je oštećenog ubo Lazar P., jer, kako je pojasnio, to nije video.

On je rekao i da se kaje što je sa oštećenim Aleksandrom T. krenuo iz Kule za Novi Sad, kao i zbog svega što se desilo.

Prilikom davanja iskaza Lazar P. je potvrdio da je na ulici sapleo oštećenog, ali da ga nije izbo. On je napomenuo da je video oštećenog da u ruci drži neku oštricu. Kako je ispričao njih dvojica se znaju iz zatvora na Klisi.

- Te večeri je navaljivao na mene da mu nabavim drogu, i u nekoliko navrata mi je psovao majku, mada sam mu rekao da je ona pokojna. Vređao je i Aleksandra K., govoreći da će mu silovati sestru - rekao je Lazar P. i dodao da kod sebe nije imao nikakav nož.

Inače, osim Aleksandra K. i Lazara P., na optuženičkoj klupi se nalaze i Radislav R. (26) iz Kule i Aleksandar T. (41) iz Petrovaradina koji se terete za pomoć učioniocu posle krivičnog dela.

Suđenje se nastavlja danas kada bi trebalo da svoju odbranu iznesu preostali okrivljeni, a iskaz bi trebalo da da i oštećeni Aleksandar T.

Podsetimo, pokušaj ubistva Aleksandra T. dogodilo se u po bela dana. Kako su tada ispričali očevici, u bašti kockarnice u Bulevaru Oslobođenja sedela su trojica muškaraca, a kada im se pridružio četvrti došlo je do tuče i krvoprolića.

Hitna pomoć
Hitna pomoćfoto: RINA

- Pacijent je primljen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u hemoragičnom šoku, sa teškim telesnim povredama u vidu multiplih ubodnih rana. Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka i sprovedene dijagnostike i operativnog lečenja pacijent je teškog opšteg stanja, hemodinamski nestabilan i smešten je na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola - rečeno je tada iz Kliničkog centre Vojvodine.

Bonus video:

00:12

Mesto gde je izboden mladić ispred kockarnice u Novo Sadu

(Espreso / Dnevnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.