PRIČA O PODELI UŽINA U ŠKOLI USTVARI LAŽNA?! Kruševljanka zbog neistina na društvenim mrežama SANKCIONISANA
Foto: RINA

DRAMA

PRIČA O PODELI UŽINA U ŠKOLI USTVARI LAŽNA?! Kruševljanka zbog neistina na društvenim mrežama SANKCIONISANA

Protiv osumnjičene će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku

Objavljeno:

Šezdesetogodišnja Kruševljanka, koja je podelila na društvenim mrežama slučaj diskriminacije u jednoj osnovnoj školi u istoimenom gradu, uhapšena je danas zbog sumnje da izvršila krivično delo izazivanje panike, prenosi agencija "Rina".

Inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Kruševcu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv šezdesetogodišnje Kruševljanke, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje panike i nereda.

- Ona se sumnjiči da je, 3. i 4. oktobra ove godine, na svom profilu na jednoj društvenoj mreži objavila neistinitu vest da se u jednoj osnovnoj školi u ovom gradu, deca diskriminišu prilikom podele užine, a tu objavu je prenelo više medija - potvrđeno je za "Rinu" iz MUP-a.

Protiv osumnjičene će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Podsećamo, u njenoj objavi je navedeno da se učenici nižih razreda jedne osnovne škole dele u dva reda prilikom preuzimanja užina — jedni sa kvalitetnijom hranu i drugi u takozvanom redu gde se jede besplatno i to prazna kifla.

U prvom su navodno deca čiji roditelji plaćaju užinu, dok u drugom redu stoje deca koja pripadaju socijalno ugroženim kategorijama i užinu dobijaju besplatno.

Bonus video: Hapšenje marihuana

02:39

Hapšenje marihuana

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.