UBILI ČOVEKA ZA PARE I TO SMEŠNE: Tinejdžer otkrio SVE DETALJE ZLOČINA, crna udovica KEŠIRALA UBISTVO MUŽA
Foto: Društvene mreže

STRAŠNO

UBILI ČOVEKA ZA PARE I TO SMEŠNE: Tinejdžer otkrio SVE DETALJE ZLOČINA, crna udovica KEŠIRALA UBISTVO MUŽA

Kako se saznaje, maloletnik je i u tužilaštvu potvrdio priču i detaljno opisao zločin

Objavljeno:

Tinejdžer (17) koji je osumnjičen da je učestvovao u ubistvu muškarca (33) u Majdanpeku saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu gde je do tančina ispričao detalje nezapamćenog zločina i ukazao da je za ubistvo dobio 100 evra i 5000 dinara.

Prema informacijama koje poseduje "Blic", upravo je taj tinejdžer bio ključan za otkrivanje ubistva, jer je, kako se saznaje, u izlasku ispričao društvu šta je uradio.

- Savest je čudo. On je posle tri meseca od zločina, tokom izlaska ispričao šta je uradio. Tada je jedna osoba koja je bila tu prijavila policiji. Od tog trenutka policija je krenula da istražuje i došla do šokantnog saznanja - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Majdanpek, Dejan Paunović
foto: Društvene mreže

Kako se saznaje, maloletnik je i u tužilaštvu potvrdio priču i detaljno opisao zločin.

- On je bio hladan tokom saslušanja. Rekao je da ga je baš briga jer je on dobio pare. Rekao je da je za ubistvo zaradio 100 evra i 5000 dinara!? - dodaje sagovornik upoznat sa istragom.

Ljubavnik osumnjičene crne udovice u tužilaštvu je delimično priznao zločin. Kako se saznaje, on je pokušao da odbrani osumnjičenu i nije direktno ukazao na to da ga je ona unajmila.

Ona je umešanost u ubistvo supruga negirala, a u narednim danima, biće obavljene brojne analize kako bi se prikupili dokazi o njenoj ulozi u zločinu.

Za četvrtak je, kako se saznaje, zakazana ekshumacija i obdukcija tela ubijenog koja će otkriti koje povrede su bile kobne za njega.

Podsetimo, ljubavnik udovice i sedamnaestogodišnjak se sumnjiče da su 5. avgusta po prethodnom dogovoru sa udovicom, koja je pružala informacije o kretanju svog supruga na lokalnom putu sačekali muškarca, prišli mu i udarili ga više puta drvenom motkom i bejzbol palicom koje je obezbedila upravo supruga nesrećnog muškarca, nakon čega je od zadobijenih povreda preminuo.

Osumnjičeni će nakon isteka zadržavanja od 48 sati, biti privedeni tužiocu dok je sedamnaestogodišnjaku određen pritvor.

Bonus video: POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.