ŽENA NAREDILA DA JOJ PRETUKU MUŽA I ZAPALE: Preokret u slučaju misterioznog UBISTVA Dejana u MAJDANPEKU!
Mesto zločina, Foto: Dado Đilas

obrt

ŽENA NAREDILA DA JOJ PRETUKU MUŽA I ZAPALE: Preokret u slučaju misterioznog UBISTVA Dejana u MAJDANPEKU!

Mislili da je Dejan stradao u nesreći, a sve isplanirala supruga Slađana

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku, uhapsili su S. M. (25), S. P. (28) i sedamnaestogodišnjeg muškarca, svi iz okoline Majdanpeka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

S. M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom P., Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila Slađana P. udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Hitna pomoć
Hitna pomoćfoto: Nebojša Mandić

Sumnja se da su zatim S. M. i sedamnaestogodišnji muškarac telo Dejana P. odvezli njegovim vozilom na drugo mesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

Prema prvim informacijama nakon otkrivanja tela, Dejan P. nastradao je u saobraćajnoj nesreći kada se njegov automobil prevrnuo i zapalio. Kako su mediji tada prenosili, sve se dogodilo dan nakon što su Dejan i sada uhapšena Slađana proslavili godišnjicu braka.

Osumnjičenima S. M. i S. P. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužiocu, dok je sedamnaestogodišnjem muškarcu određen pritvor.

Bonus video:

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.