PUCNJAVA U SJENICI: Demolirao KAFANU, pa usledio ŽESTOK ODGOVOR! Jurnjava se NASTAVILA kroz GRAD
Policija / ilustracija, Foto: Damir Dervišagić

AKTERI POZNATI POVRATNICI

PUCNJAVA U SJENICI: Demolirao KAFANU, pa usledio ŽESTOK ODGOVOR! Jurnjava se NASTAVILA kroz GRAD

Policija je intenzivno angažovana na rasvetljavanju ovog incidenta

Objavljeno: 21:28h

U ranim jutarnjim časovima oko 02 sata, Sjenica je postala poprište zastrašujućeg incidenta koji je potresao lokalnu zajednicu. Na meti događaja bili su pojedinci sa sumnjivom prošlošću, čime su dodatno produbili strah i nelagodnost građana.

Prema informacijama dostupnim policijskim izvorima, sukob je eskalirao ispred kuće K.K, koji je prethodno demolirao kafanu u centru grada, koja je, kako se sumnja, radila “na crno”. Vlasnik kafane U.M je navodno reagovao na ovu provokaciju tako što je otvorio vatru na kuću K.K. iz vatrenog oružja.

Nakon incidenta, akteri su brzo napustili mesto događaja i nastavili jurnjavu vozilima kroz grad.

Među akterima incidenta nalazi se više osoba, većinom poznatih policiji zbog prethodnih krivičnih dela, što dodatno zabrinjava javnost. Na licu mesta pronađene su čaure, dok su dvojica glavnih aktera, K.K i U.M, identifikovani kao glavni protagonosti ovog nasilnog konflikta.

Policijsko auto / ilustracija
Policijsko auto / ilustracijafoto: Printscreen/Youtube/RTS Sajt - Zvanični kanal

K.K, star oko 30 godina, zadržan je u policijskom pritvoru dok se vode dalje istrage. U.M, koji ima oko 50 godina, od ranije je poznat organima reda. On je izdržavao kaznu zatvora u Nemačkoj zbog osude za ubistvo, gde je proveo 15 godina. Trenutno se nalazi u bekstvu.

Policija je intenzivno angažovana na rasvetljavanju ovog incidenta, s obzirom na ozbiljnost događaja i prisustvo više osoba s kriminalnom prošlošću. Lokalni stanovnici izražavaju strah i traže veću prisutnost organa reda kako bi se osigurala njihova bezbednost.

Istraga je u toku, a lokalni mediji i građani Sjenice ostaju u iščekivanju daljeg razvoja događaja i zaključka policijske istrage.

Bonus video:

01:40

PUCNJAVA U BANJSKOJ PODSEĆA NA SLUČAJ RAČKA! Todorov: Sve liči na MODEL PODVALE koji je davno skovan, a sad se sproveo na terenu

(Espreso /indeksonline.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.