DETALJI IZ DEBELOG DOSIJEA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO U KRUŠEVCU: Evo zbog čega je SVE HAPŠEN!
Osumnjičeni za ubistvo, Foto: Printscreen/facebook

"SABRANA NEDELA" OSUMNJIČENOG

DETALJI IZ DEBELOG DOSIJEA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO U KRUŠEVCU: Evo zbog čega je SVE HAPŠEN!

Sa okrvavljenim nožem otišao je niže ka staroj pijaci u drugu kafanu. Kada su tamošnji gosti i vlasnik videli prizor, zaključali su lokal i odmah pozvali policiju

Objavljeno:

B.M. (34) koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio I.K. (41) u jednom pabu u Kruševcu, kako saznaje "Blic" hapšen je više puta i to zbog nanošenja teških telesnih povreda, teških krađa, droge, oružja i ugrožavanja saobraćaja!

B.M. je uhapšen brzom reakcijom policije, nakon što je veče 4. oktobra u jednom pabu nožem nasrnuo na I. i ubo ga u vrat.

Ranjeni muškarac hitno je prevezen u bolnicu, a ubrzo je tamo podlegao povredama.

Prepun dosije uhapšenog ubice

Prema saznanjima Blica, ubica je je od ranije poznat policiji, jer ima "bogat" dosije.

Bojan M. je dobar deo svog života proveo u zatvoru, a kako saznajemo on je hapšen zbog čak devet krivičnih dela i to: teške telesne povrede, lake telesne povrede, teška krađa, krađa, razbojnička krađa, dilovanje droge, posedovanje oružja, ugrožavanje saobraćaja i uništavanje tuđe imovine!

Osumnjičeni Bojan M. (34) i Ivan K. (41), žrtva ubistva, koje se u četvrtak uveče dogodilo u kafiću u Kruševcu, nisu se poznavali, a do smrtnog ishoda došlo je nakon što je žrtva pokušala da smiri neprimereno ponašanje osumnjičenog.

Ivan Krtolica, Kruševac
foto: Društvene mreže

Bojan divljao u lokalu, pa potegao nož

- Oni su sedeli za šankom, odvojeno, a onda je, prema prvim informacijama iz istrage, osumnjičeni počeo da bude bučan, da dobacuje i da se neprilično ponaša. Sada već pokojni ga je opomenuo, pokušao je da smiri situaciju i do rasprave je došlo kod toaleta. Tu se nisu tukli, nije bilo incidenta ni fizičkog obračuna, ali je, nažalost, usledila tragedija - navodi izvor.

Sa okrvavljenim nožem otišao je niže ka staroj pijaci u drugu kafanu. Kada su tamošnji gosti i vlasnik videli prizor, zaključali su lokal i odmah pozvali policiju.

Osumnjičeni je uhapšen i najpre mu je određena mera zadržavanja do 48 sati.

On je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu, nakon čega mu je određen pritvor.

Bolne reči porodice ubijenog Ivana

"Moj sin je najtoplija duša, brižan, dobar... Mi ne možemo da verujemo da se ovo nama dešava", reči su majke ubijenog Ivana.

On se uoči ovog jezivog napada spremao da ide na svadbu, majku je zamolio da mu ispegla košulju. Umesto na svadbu, porodica sada planira sahranu.

O ubijenom mladiću svi imaju samo reči hvale - da je bio veoma brižan, vredan, da se brinuo o svojoj majki i da je svima pomagao.

Bonus video:

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.