"VAN SEBE SMO": Oglasio se direktor škole koju su pohađali dečaci iz Niške Banje
Ubistvo u Niškoj Banji, Foto: RINA

POTRESNO

"VAN SEBE SMO": Oglasio se direktor škole koju su pohađali dečaci iz Niške Banje

D. M, direktor osnovne škole kaže da je i on, kao i svi zaposleni van sebe.

Objavljeno:

Trinaestogodišnji dečak ubijen je juče u Niškoj Banji, a usmrtio ga je, kako se sumnja, najbolji drug tako što mu je nožem prerezao vrat u svojoj kući na tavanu, gde se nalazi improvizovana teretana. Dečaci su išli u sedmi razred u isto odeljenje, a iako se zločin nije dogodio u školi, oglasio se i direktor osnovne škole koju su pohađali, prenosi Kurir.

D. M, direktor osnovne škole kaže da je i on, kao i svi zaposleni van sebe.

- Svakako da je to užasno što se dogodilo. Održaćemo hitnu sednicu, pa ćemo odlučiti šta da radimo i kako da reagujemo. Radiće se verovatno po rasporedu, svako odeljenje će imati čas razrednog starešine gde će se razgovarati o empatiji - rekao je direktor.

Niska Banja
foto: RINA

Podsetimo, nezapamćena tragedija dogodila se juče ujutru. Očevici su potvrdili da su dečake videli da se svađaju na ulici, nakon čega je, kako se sumnja, došlo do zločina.

- Drugog dečaka su građani zatekli kako se tetura ispred kuće i pozvali su policiju. Taj dečak je prevezen u bolnicu, ali se čudno ponašao kad je došla Hitna pomoć - ispričale su komšije i dodale:

- Dve mlade doktorke su ga uhvatile za ruke, on se bacio još dva puta, i odjednom smirio. Stavili su ga na nosila u kombiju. Pola sata je sedeo tako pa su ga prebacili u drugi sanitet i odvezli. Bio je potpuno miran. Nije mrdnuo, to me čudi onoliko se koprcao a onda je ležao nepomično, kao mrtav - ispričao je komšija.

1 / 5 Foto: RINA

Ekipa hitne pomoći inače je otišla u Nišku banju po prijavi da se dete na ulici ne oseća dobro, a onda su pronašli i telo drugog dečaka.

Navodno dečaci su bili najbolji drugari i često su sparingovali.

- Čini se da su se uz to ovoga puta i posvađali, te da je dečak izvadio nož koji je znao da nosi sa sobom i ranije - ispričao je komšija.

Bonus video: UŽIVO UKLJUČENJE NOVINARA IZ GRČKE: Mislili smo da je nesrećan slučaj, ipak je UBISTVO, istraga traje, i RANIJE SU IMALI SUKOBE

02:05

UŽIVO UKLJUČENJE NOVINARA IZ GRČKE: Mislili smo da je nesrećan slučaj, ipak je UBISTVO, istraga traje, i RANIJE SU IMALI SUKOBE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.