"BOŽE DAJ MI SNAGE DA IZDRŽIMO OVO MOJA DECA I JA": Bolne reči ćerke žene koja je NASTRADALA u požaru u Kragujevcu
Zgrada u kojoj se desio požar, Foto: Printscreen/Facebook/Kragujevčani

tuga

"BOŽE DAJ MI SNAGE DA IZDRŽIMO OVO MOJA DECA I JA": Bolne reči ćerke žene koja je NASTRADALA u požaru u Kragujevcu

Oglasila se ćerka žene nastradale u požaru u Kragujevcu, još uvek se bore ža život njenog brata

Objavljeno:

U požaru na 11. spratu solitera u Lepeničkom bulevaru u centru Kragujevca sinoć su dve žene nastradale, dok je jedan muškarac teško povređen.

Požar je buknuo sinoć oko 20.45 sati, a lokalizovan je oko 23 sata uz pomoć brojnih vatrgosaca. Sumnja se da je požar izazvala sveća jer u stanu nije bilo struje. Za sada se zna da je jedna od nastradalih Nada T. starija žena, dok je druga žena srednjih godina. Povređeni muškarac je Nebojša T, inače sin nastradale Nade T.

Na društvenim mrežama oglasila se ćerka preminule žena i pojasnila ko je druga ženska osoba, koja je te večeri stradala s njom.

- Par minuta... Dva izgubljena života, moja majka i prijateljica mog teško povređenog brata koji je u kritičnom stanju - napisala je nautešna žena, a zatim dodala:

- Bože, daj mi snage da ovo izdržimo moja deca i ja. Nemi smo od bola. Dokle više nesreća oko nas tri?! S obzirom da je istraga o požaru koji je izbio u mom stanu u Lepeničkom bulevaru zbog zakonske procedure oglasiću se naknadno. Moje najiskrenije saučešće porodici nastradale prijateljice mog brata. Neutešne...

Ispod ove objave koju je neutešna žena objavila podeljen je i video snimak na kome se vidi kako gori stan višespratnice, a brojni korisnici izjavljivali su saučešće nesrećnoj ženi.

Stan u Kragujevcu koji je izgoreo
Stan u Kragujevcu koji je izgoreofoto: Printscreen/Facebook/Kragujevčani

- Jao Bože, nisam znala da je tvoja majka stradala. Jako mi je žao kroz šta prolaziš, ali molimo se za tvog brata i nadamo se da će preživeti i biti dobro - stoji u jednom od mnogobrojnih komentara.

Načelnik Uprave za vanredne situacije Zoran Kočović rekao je da je dojava o požaru stigla sinoć i da je 20 vatrogasaca-spasilaca stiglo na lice mesta sa sedam vozila. Kočović je naveo da je požar u stanu na 11. spratu, od oko 60 kvadrata, već bio u razbuktaloj fazi, zahvatio fasadu i pretio da se proširi na 12. sprat.

Zbog prirode požara, objasnio je, evakuisani su stanari koji su vraćeni oko 23 sata. Kočović je rekao da će posle uviđaja biti poznat uzrok izbijanja požara.

Bonus video:

01:25

20 VATROGSACA I 7 VATROGASNIH VOZILA PROTIV POBESNELE VATRE: Požar gutao zgradu u Kragujevcu, Kurir O JEDINOJ SREĆNOJ OKOLNOSTI

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.