JEZIVI DETALJI ISTRAGE: Subotičani prodavali meso sa stočnog groblja, koristili ga za ISHRANU
Hapšenje, Foto: Kurir

strašno!

JEZIVI DETALJI ISTRAGE: Subotičani prodavali meso sa stočnog groblja, koristili ga za ISHRANU

Subotičani pet godina krali iprodavali meso sa stočnog groblja

Objavljeno:

Subotičani koji su u utorak uhapšeni jer su krali meso sa stočnog groblja, to su činili u proteklih četiri, pet godina, a najverovatnije su ga i prodavali, potvrdili su u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

"Protiv D. P. i B. S. podneta je krivična prijava zbog krivičnog dela proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda iz čl. 256 st. 2 Krivičnog zakonika. Na teret im se stavlja da su poslednjih četiri, pet godina sa stočnog groblja u Subotici odnosili meso uginulih životinja i koristili za ljudsku ishranu, bez izvršenog pregleda, a najverovatnije isto i dalje prodavali", kaže Livija Panić Miletić, tužilac OJT u Subotici.

Pronađeno meso upućeno je na veštačenje, kao i telefoni osumnjičenih radi utvrđivanja kontakata. Istražne radnje su u toku i one će pokazati gde je meso od crkotina završavalo. Za krivično delo za koje se terete zaprećena je kazna od tri godine zatvora i novčana kazna.

Bonus video:

02:29

ŠOK U SUBOTICI: Šta će biti sa zločincima koji su KRALI I PRODAVALI LEŠEVE ŽIVOTINJA? Orlić: Policija u zamrzivaču PRONAŠLA I OVO

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.