SRBIN PRODAJE POTPUNO OPREMLJENU KUĆU: 3 reke su u blizini, a cena će vas posebno IZNENADITI (FOTO)
Foto: Privatna arhiva/Kurir

NEKRETNINE

SRBIN PRODAJE POTPUNO OPREMLJENU KUĆU: 3 reke su u blizini, a cena će vas posebno IZNENADITI (FOTO)

Kako vlasnik ističe, ova kuća je idealna za uživanje na Tisi, Begeju ili Dunavu, koji su u blizini

Objavljeno:

Na Fejsbuk grupi za kupovinu i prodaju nekretnina objavljen je oglas za kuću u Titelu, a pažnju svih je privukla ne samo lepota kraja i opremljenost kuće, već i relativno niska cena.

"U Titelu, izmedju Beograda i Novog Sada, u mirnom mestu, blizu Tise, pod Titelskim Bregom, prodaje se odmah useljiva porodična kuća. Kuća je sa centralnim grejanjem, klimom, sendvič termo izolacijom, dvorištem i baštom. Kuća je 180 m2. Plac je 678 m2 (7 ari) sa pomoćnim objektima, garažom i baštom koja je ogradjena pa lako može da se pretvori u produženo dvorište sa voćnjakom", piše u oglasu.

Kako vlasnik ističe, ova kuća je idealna za uživanje na Tisi, Begeju ili Dunavu, koji su u blizini.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva/Kurir

"U kući postoji kuhinja sa elementima i aspiratorom i dva kupatila od kojih jedno, na spratu, nije potpuno završeno. Četiri sobe sa trpezarijom i kuhinjom, hodnik i špajz. Plakar je ispod stepeništa. Centralno grejanje je u podrumu. Centralna klima na spratu. Postoji instalacija za kablovsku televiziju i internet. Ceo plac i svi objekti na njemu su uknjiženi i sve je ogradjeno. Odmah useljiva", napisao je vlasnik.

U trenutku kada su cene nekretnina izuzetno visoke, pažnju je privukla i dostupna cena, sa obzirom na sve što se nudi uz kuću - fiksna cifra od 55.000 evra.

Bonus video: Udovica Tome Zdravkovića oplela po estradi

12:29

Udovica Tome Zdravkovića oplela po estradi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.