"UŽIVALI SMO U NJEGOVOM DRUŠTVU 17 GODINA, HVALA MU": Potresan govor efendije koji je sahranio sina u Sjenici
Foto: FACEBOOK/SANDŽAK PRESS

POTRESNO

"UŽIVALI SMO U NJEGOVOM DRUŠTVU 17 GODINA, HVALA MU": Potresan govor efendije koji je sahranio sina u Sjenici

Scene sa ukopa bile su potresne, a među prisutnima su odjekivali jauci i plač

Objavljeno:

Učenik srednje škole iz Sjenice J. M. (17) koji se utopio pre dva dana na ulcinjskoj plaži dok je bio sa vršnjacima na eksurziji, sahranjen je juče, a dženazu mu je držao njegov otac šejh Esad ef. Mahmutović koji je poznati verskih vođa.

Pa da podsetimo, tragedija se dogodila kada je srednjoškolac ušao u vodu, li nažalost nije isplivao. Kako smo tada pisali, deca su se kupala i u jednom trenutku dečak samo nije isplivao. Svi su navodno počeli da ga dozivaju, a jedan od učenika ga je video i odmah je izvučen na obalu. Spasioci su pokušali da mu pomognu, ali nažalost bezuspešno kao i ekipa Hitne pomoći koja je ubrzo došla na plažu.

Scene sa ukopa bile su potresne, a među prisutnima su odjekivali jauci i plač. Kako prenosi Radio televizija Rožaje, Nakon dženaze Esad Mahmutović je pred okupljenima održao potresan govor.

- Ovaj moj sin bio je pokoran Alahu i bio je dobar učenik što mogu svi da posvedoče. Bio je pokoran svojim roditeljima i mi smo zadovoljni njime. Nije nama Alah njega uzeo već se on vratio on koji ga je stvorio - rekao je na početku potresnog govora otac mladića, a zatim dodao:

- Nama ga je dao 17 godina da uživamo u njegovom društvu, i hvala mu na tome. Bilo je to prelepo društvo. Ovo moje dete je bilo jako dobro i oni koji su ga poznavali znaju da je bio dobar i mi za 17 godina s njim nismo imali nijedan problem, ali ako je nekome nešto nažao učinio molim Alaha da mu oprosti.

Bonus video: Sahrana Milke Stojanović

00:17

Sahrana Milke Stojanović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.