TEŠKA NESREĆA U VRŠCU: Mrtav pijan UDARIO biciklistu, čovek UMRO, a vozač pobegao sa mesta nesreće
Foto: RINA

STRAŠNO

TEŠKA NESREĆA U VRŠCU: Mrtav pijan UDARIO biciklistu, čovek UMRO, a vozač pobegao sa mesta nesreće

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog P.K. (53) iz Malog Žama zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Osumnjičenom se stavlja na teret da se 15. septembra oko 23.10 časova u Vršcu, kao učesnik u saobraćaju na putevima nije pridržavao saobraćajnih propisa i time tako ugrozio javni saobraćaj da je doveo u opasnost život ljudi, usled čega je nastupila smrt vozača bicikla Z.S. (49) iz Vršca. Postoje osnovi sumnje da je osumnjičeni u stanju teške alkoholisanosti upravljao putničkim vozilom neprilagođenom brzinom, usled čega je u ul. Vojvode Stepe bb naspram objekta „Strabag” u sustizanju udario bicikl kojim je upravljao sada pokojni, koji je pao na kolovoz, dok je osumnjičeni bez zaustavljanja pobegao sa mesta događaja.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji je po nalogu ovog tužilaštva zadržan u trajanju do 48 časova, tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Pančevu da se protiv osumnjičenog odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke događaja.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja.

Bonus video: Saobraćajna nesreća u Raški

00:37

Saobraćajna nesreća u Raški

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.