JOŠ JEDNO KRVOPROLIĆE U SRBIJI: Uhapšeno 5 ljudi, prikrivali UBISTVO saobraćajkom?
Policija, Foto: Dado Đilas

horor

JOŠ JEDNO KRVOPROLIĆE U SRBIJI: Uhapšeno 5 ljudi, prikrivali UBISTVO saobraćajkom?

Pet muškaraca prikrili su ubistvo u kraj Kraljeva, praveći od toga saobraćajnu nesreću

Objavljeno: 23:42h

Policija u Kraljevu uhapsila je braću D. V. (25) i D. V. (26) iz Trstenika, kao i K. R. (21) iz Kruševca, Z. V. (51) i D. L. (73) iz Trstenika, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo, prenosi Tanjug.

Sumnja se da su oni, sinoć oko 22 časa, nakon svađe i tuče sa muškarcem (41) iz Trstenika ispred jednog ugostiteljskog objekta u mestu Rudno kod Kraljeva, ušli s njim u automobil marke "folksvagen" i dok je upravljao vozilom, zadali mu više udaraca po glavi i telu.

Potom ga je, kako se sumnja, D. V. (25) više puta posekao nožem, nakon čega je četrdesetjednogodišnjak vozilom sleteo s puta.

Policija
Policijafoto: Aleksandar Čolić

Sumnja se da su braća D. V. i D. V. nastavili da udaraju četrdesetjednogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Petorica osumnjičenih terete se da su, kako bi prikrili izvršenje krivičnog dela, telo četrdesetjednogodišnjaka stavili u takav položaj da izgleda kao da je nastradao u saobraćajnoj nezgodi.

Policija
Policijafoto: PrintScreen/ YouTube/ Videoplus news agency

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, saopštila je Policijska uprava u Kraljevu.

Bonus video:

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

(Espreso/ Telegraf.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.