OGLASILA SE ŠKOLA IZ PEĆINACA U KOJOJ JE UČENIKU RAZBIJENA GLAVA: Otkrili DETALJE!
Škola / ilustracija, Foto: Printscreen/Google Maps, Filip Plavčić, Ilustracija

incident na času

OGLASILA SE ŠKOLA IZ PEĆINACA U KOJOJ JE UČENIKU RAZBIJENA GLAVA: Otkrili DETALJE!

Podsetimo, dečak je dobio tešku frakturu lobanje, a majka povređenog dečaka potvrdila je za Kurir da se u ponedeljak nesreća dogodila

Objavljeno: 15:01h

U Osnovnoj školi "Slobodan Pajić Baja" u Pećincima dogodio se užasan incident u ponedeljak kada je na času fizičkog učenik gvozdenom kuglom za bacanje pogodio đaka starijih razreda u glavu.

Iz pomenute škole potvrdili su za Kurir da je tragedija umalo izbegnuta, kao i da su detalje o tom događaju naveli u saopštenju koje su objavili dan nakon što se sve izdešavalo.

- Juče, 11.9.2023.godine u poslepodnevnoj smeni u našoj školi u Pećincima, na času fizičkog i zdravstvenog vaspitanja povredio učenik petog razreda. Dete ima povredu glave, zbrinuto je i preveženo u bolnicu u Beograd, gde se nalazi na lečenju i daljem posmatranju. Roditelji i svi nadležni su obavešteni o tom slučaju. Škola će raditi na utvrđivanju okolnosti usled kojih je došlo do povrede i utvrđivati eventualnu odgovornost zaposlenih. U mislima smo sa detetom i njegovom porodicom i želimo da se brzo oporavi - navodi se u saopštenju škole i dodaje:

Decko, nesreća, hitna
foto: Espreso.co.rs

- Istog dana školu je posetila Prosvetna inspekcija Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice Vojvodine i prosvetni savetnici Školske uprave Novi Sad. Škola i nadležni organi preduzimaju dalje korake u okviru svojih nadležnosti.

Podsetimo, dečak je dobio tešku frakturu lobanje, a majka povređenog dečaka potvrdila je za Kurir da se u ponedeljak nesreća dogodila.

- Moj sin je operisan i sada je dobro hvala Bogu. Jedino to mi je bitno, detalje ne znam, deca koja su bila tamo najbolje znaju šta se desilo - kratko nam je kazala majka povređenog osnovca.

Iz Dečje klinike u Tiršovoj potvrdili su za Kurir da se dečak iz Pećinaca nalazi u ovoj zdravstvenoj ustanovi, da je operisan i da je u stabilnom stanju.

Bonus video:

00:13

Jeziva scena na izlazu iz Beograda, od siline udara razvaljena zaštitna ograda: Teška saobrćajna nezgoda kod Umke, dva vozila potpuno slupana (VIDEO)

Espreso /Kurir.rs/ A. K.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.