POSVAĐALI SE OKO DELJENJA BAKŠIŠA, PA JEDAN ISPALIO DRUGOM METAK U GLAVU? Novi detalji PUCNJAVE U NOVOM PAZARU
Mesto pucnjave u Novom Pazaru, Foto: Printscreen/Youtube/A1tvNet

napad

POSVAĐALI SE OKO DELJENJA BAKŠIŠA, PA JEDAN ISPALIO DRUGOM METAK U GLAVU? Novi detalji PUCNJAVE U NOVOM PAZARU

Jedna osoba je povređena u pucnjavi koja se u četvrtak uveče dogodila u Novom Pazaru

Objavljeno:

Pucnjava u Novom Pazaru se desila u četvrtak uveče kada je nakon verbalnog sukoba V.M. ispalio dva hica u pravcu T.H. i tom prilikom mu naneo tešku povredu glave. Povređeni je odmah primljen u bolnicu u Novom Pazaru odakle je prebačen dalje u kragujevački Klinički centar.

"Povređeni je van životne opasnosti, njegovo stanje je stabilno. Ovo je bila neizvesna noć za građane Novog Pazara, a pogotovo jer se minutima nakon pucnjave gradom pročulo da je više ljudi stradalo, srećom se to ispostavilo kao netačno. Oko 20 časova je došlo do svađe, a pretpostavlja se da su njih dvojica radili zajedno u hotelu, odnosno restoranu i da je incident nastao povodom bakšiša. To su i dalje nezvanične informacije", otkrio je novinar "Kurira" stanje povređenog.

Mesto napada
Mesto napadafoto: Printscreen/Youtube/A1tvNet

Potom je saopštio šta je izjavio hirurg novopazarske bolnice. MUP je saopštio da je V.M. nakon dva ispaljena hica pokušao da pobegne.

"Nakon pucnjave, T.H. je prevezen u bolnicu zbog povrede glave, a hirurg nam je rekao da ga je primio u svesnom stanju. Nakon skenera glave i neophodnih pregleda na licu mesta, utvrđeno je da su povrede ozbiljnije nego što su oni mislili, pa su rekli da mora biti transportovan u odeljenje neurohirurgije u Kragujevac. Kako nam je rečeno iz bolnice u Novom Pazaru, stanje je stabilno, smatraju da nema opasnosti za život", saopštio je hirurg.

Policija je saopštila da je osumnjičeni za pucnjavu pokušao da pobegne nakon pucnjave. Ipak, uhvaćen je brzom reakcijom policije.

"Posebno je interesantna informacija koju smo dobili iz policije, a to je da je V.M nakon ispaljena dva zrna pokušao da pobegne, ali su ga pripadnici MUP-a brzom reakcijom uhvatili. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Pronašli su oružje i sve što je prethodilo tom incidentu. Sve ukazuje da su i ranije imali verbalnih problema", saopštio je MUP.

Spekuliše se da je motiv za ovaj tragičan incident svađa oko deljenja bakšiša. Nakon pucnjave, V. M. je brzo uhapšen i trenutno mu je određen pritvor u trajanju od 48 sati dok se istraga ne završi.

Bonus video:

01:26

HIRURG IZ NOVOG PAZARA ZA KURIR: Povređenom uradili skener glave, OVO smo videli! Iz MUP: Nakon pucnjave, V.M. uradio LUDU stvar!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.