"DVA TELA SU VISILA PREKO HAUBE AUTOMOBILA": Očevidac opisao JEZIV PRIZOR teške nesreće u Grčkoj
Udes kod Soluna, Foto: RINA

UŽAS

"DVA TELA SU VISILA PREKO HAUBE AUTOMOBILA": Očevidac opisao JEZIV PRIZOR teške nesreće u Grčkoj

Jedan od očevidaca, Makedonac, koji se jutros vraćao iz Kušadasija kući, zatekao je na putu saobraćajnu nesreću koja je potresla region

Objavljeno:

Tri osobe poginule su jutros u jezivoj saobraćajnoj nesreći autobusa srpskih registarskih tablica i automobila koja se dogodila jutros nešto pre 7 sati na 521. kilometru nacionalnog puta Atina-Solun, u blizini rejona Polikastro na izlazu za Evzoni. Kako je jedan od očevidaca ispričao, prizor je bio jeziv, a dva tela visila su preko haube automobila.

Jedan od očevidaca, Makedonac, koji se jutros vraćao iz Kušadasija kući, zatekao je na putu saobraćajnu nesreću koja je potresla region. Naime, kako nam je objasnio, na lice mesta stigao je nešto malo nakon što se udes dogodio, a tamo je video strahovit prizor. Kaže da mu je teško i da se priseća.

1 / 6 Foto: RINA

- Bilo je strašno, još sam u šoku. Jedno vozilo bilo je na sredini puta, celo smrskano, a iz njega su preko haube visila dva tela, najverovatnije vozač i suvozač. Putinici iz srpskog autobusa nisu mogli da izađu sve do dolaska Hitne pomoći. Oni su upali u jarak, ali ne previše duboko - naveo je naš sagovornik.

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći učestvovao je turistički autobus na sprat srpskih registarskih oznaka i 78 putnika, koji se frontalno sudario sa automobilom sa četiri putnika. Trojica putnika automobila pronađena su mrtva, a četvrti je teško povređen. Ubrzo nakon što se autobus sudario sa vozilom, drugi automobil je naleteo na vozilo. Međutim, dvoje putnika, žena i dete, nisu povređeni.

Bojan Milosavljević, direktor turističke agencije Ski and Sun Travel saopštio je da je većina putnika zadobila lakše telesne povrede.

Bonus video:

00:59

Jeziva tragedija na ulasku u Solun

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.