GORAN PREGAZIO DECU PA OTIŠAO DA SPAVA! Sramno ponašanje pijanog vozača, jedan dečak (12) ostao BEZ NOGE!
Goran M., Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

DETALJI NESREĆE KOD ZAJEČARA

GORAN PREGAZIO DECU PA OTIŠAO DA SPAVA! Sramno ponašanje pijanog vozača, jedan dečak (12) ostao BEZ NOGE!

Goran M. koji je izazvao udes kod Zaječara u svom selu važi za problematičnu osobu

Objavljeno:

Zaječarska policija uhapsila je Gorana M. (39) zbog sumnje da je preksinoć na lokalnom putu između sela Glogovica i Dubočane, upravljajući automobilom "golf 2", sa čak 1,94 promila alkohola u organizmu, udario u motor "tomos" na kom su bila dvojica dečaka od 12 godina.

Od siline udarca, dečaci su pali sa motora i zadobili teške povrede, a jedan od njih je ostao bez noge.

Određeno zadržavanje

Kako se saznaje, da čitava situacija bude gora, Goran M. se nije zaustavio da pomogne deci koju je udario, nego je pobegao s mesta teške nesreće.

- Do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozilo kojim je upravljao M. G. pod dejstvom alkohola i kreto se iz smera Glogovice ka Dubočanu, prešlo na levu stranu kolovoza gledano iz pravca njegovog kretanja, prednjim levim delom udarilo u moped. Nakon nesreće vozač je napustio lice mesta, ali je ubrzo pronađen i zadržan je do 48 sati - navedeno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru koje vodi istragu.

Očevici stravične nesreće kažu da su prvi na lice mesta došli roditelji povređenih dečaka.

- Moped na kom su bili je bio u travi. Dečak koji je bio suvozač uspeo je da pozove svoje roditelje i da im kaže šta se dogodilo. Iako je njemu od siline udarca otkinuta noga, on je nekako bio pribran i snašao se da izvadi telefon i pozove pomoć. Roditelji su odmah došli i zatekli sina bez noge - prepričavaju nam očevici.

Meštani kažu i da je Hitna pomoć odvela dečake, a da su oni tek tada pronašli otkinutu nogu u travi.

- Nas nekoliko smo oko pola sata tražili nogu. Našli smo je u grmlju, od kolena na dole. Hitna pomoć je već otišla. Nogu smo stavili u kesu i predali je policiji - ispričao je očevidac.

Dečak koji je ostao bez noge prevezen je u beogradsku bolnicu, dok je drugi dečak, koji je upravljao motorom, transportovan u UKC Niš.

Goran M. iz Zaječara
Goran M. iz Zaječarafoto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Teške povrede

- Na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš, noćas je hospitalizovan pacijent, muško dete (12) u svesnom, stabilnom i komunikativnom stanju. Nakon hitne, kompletne dijagnostike po trauma protokolu, utvrđeno je da ima povrede leve ruke, odnosno prelom šake, koji je odmah saniran i prelom lakta - rekli su iz UKC Niš.

Dok su roditelji, lekari i meštani pružali pomoć povređenoj deci, Goran M. koji ih je pokosio otišao je svojoj kući da spava?!

- Ubrzo posle udesa policija ga je pronašla kod kuće, bio je pospan i rekao je da ni ne zna da je udario motor i oborio decu s njega. Toliko je bio pijan. Po hapšenju mu je izmereno 1,94 promila alkohola, ali se veruje da je u trenutku nesreće imao i više - objašnjava nam izvor.

Povređeni dečaci su se, kako se saznaje, u trenutku nesreće vraćali sa rođendana.

- Njih dvojica se druže i dobri su prijatelji. Preksinoć su bili na rođendanu kod druga u Domu kulture u selu Dubočane. Žurka je bila vesela, svi su se lepo družili, a nesreća se desila kada su njih dvojica krenula kući. Motorom su išli, a taj neodgovorni čovek ih je udario. To i nije bilo mnogo kasno, bilo je oko 20 časova - kaže nam izvor.

Problematičan

Stalno je pijan i tuče ženu

Goran M. u svom selu važi za problematičnu osobu, a njegove komšije nemaju lepe reči za njega.

- On nigde ne radi. Ima ženu i dete. Inače je poznati alkoholičar, stalno je pijan. Pored toga što je stalno pijan, on je i nasilan. Ranije je tukao svog oca, dok je ovaj mučenik bio živ, a sada tuče ženu koja ga je više puta napuštala, ali mu se uvek vraćala - pričaju žitelji Dubočana.

Bonus video:

00:06

Udes na Milošu Velikom

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.