UHAPŠEN VOZAČ POGREBNOG VOZILA: Prešao na levu stranu kolovoza, jednog čovek usmrtio, a drugog teško povredio
Foto: Espreso

nesreća

UHAPŠEN VOZAČ POGREBNOG VOZILA: Prešao na levu stranu kolovoza, jednog čovek usmrtio, a drugog teško povredio

B. M. je preminuo na licu mesta, N. K. su iz slupanog vozila izvlačili vatrogasci dok je njihov saputnik N.J. (34) prošao sa lakšim povredama

Objavljeno:

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva niška policija uhapsila je tridesetosmogodišnjeg muškarca koji je u ponedeljak na putu Niš - Svrljig kod sela Vrelo izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Nišlija B. M. (61), dok je njegov saputnik N. K. (53) zadobio teške telesne povrede, opasne po život.

Tridesetosmogodišnjak se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja jer je upravljajući kombijem, vlasništvo knjaževačkog pogrebnog preduzeća, krećući se iz pravca Svrljiga ka Nišu, prešao na levu stranu kolovoza i udario u "audi" niških tablica koji mu je dolazio u susret.

B. M. je preminuo na licu mesta, N. K. su iz slupanog vozila izvlačili vatrogasci dok je njihov saputnik N.J. (34) prošao sa lakšim povredama.

Iz niškog UKC danas je saopšteno da je N. K. i dalje u veoma teškom stanju zbog politraumatatskih povreda.

- Pacijent je nakon višečasovnih hirurških intervencija hospitalizovan na Klinici za anesteziju UKC, nalazi se u teškom opštem životno ugrožavajućem stanju - saopštila je niška bolnica.

Osumnjičeni tridesetosmogodišnjak je sa krivičnom prijavom priveden Osnovnom javnom tužilaštvu na salušanje.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.