UŽAS U GRDELICI: Ribolovac poginuo od strujnog udara!
Hitna pomoć, Foto: Nebojša Mandić

nesreća

UŽAS U GRDELICI: Ribolovac poginuo od strujnog udara!

Nesreća se desila kada je R.J. u nameri da što bolje zabaci udicu duž reke najverovatnije zakačio kabl obližnjeg dalekovoda

Objavljeno:

Dvadesetogodišnji ribolovac R.J. iz leskovačkog romskog naselja "Sahat mala" stradao je u reonu varošice Grdelica, na pecanju ribe u koritu reke Južne Morave.

On je rano jutros preminuo od zadobijenih opekotina u niškom Kliničkom centru, saznajemo u ovom leskovačkom naselju. Kako nezvanično sazanaje Telegaf nesrećni R.J. (20) svakog vikenda je išao sa društvom u ribolov, što je učinio i tokom jučerašnjeg popodneva.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printscreen / Samo Novi Sad

Nesreća se desila kada je R.J. u nameri da što bolje zabaci udicu duž reke najverovatnije zakačio kabl obližnjeg dalekovoda...

Prizor je kažu tada nečuven i obično sa smrtnim ishodom, kažu iskusni ribolovci, koji smo kontaktirali ovim povodom. Prema našem saznanju ovo je drugi slučaj stradanja neopreznih ribolovca na obali Južne Morave, jer se u ovim krajevima još pamti svojevremeno stradanje dečaka koji je sa železničkog mosta pokušao da što više zabaci udicu radi boljeg ulova ribe.

Bonus video:

00:52

Zimski ribolov na jezeru Čagan

(Espreso /Telegraf.rs/Tomislav Stevanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.