SRBIN UHAPŠEN U BUDVI: Stavili su mu lisice čim su PRONAŠLI OVO kod njega
Crnogorska policija, Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

određena kazna zatvora

SRBIN UHAPŠEN U BUDVI: Stavili su mu lisice čim su PRONAŠLI OVO kod njega

Kod E. B. pronađena manja količina marihuane za ličnu upotrebu

Objavljeno:

Državljaninu Srbije E. B. (26) određena je kazna zatvora od 14 dana nakon što je kod njega pronađena manja količina marihuane, saopšteno je iz Suda za prekršaje u Budvi.

Kako su saopštili iz Suda, E.B. je prvobitno bila određena novčana kazna od 350 evra koju on nije platio, prenela je RTCG.

"Državljanin Republike Srbije E.B (26) osuđen je u hitnom postupku novčanom kaznom u iznosu od 350 evra, jer je u večernjim časovima u petak u Buljarici kod njega pronađena manja količina opojne droge marihuana, namenjena ličnoj upotrebi", saopšteno je iz Suda za prekršaje u Budvi.

Crnogorska policija
Crnogorska policijafoto: Dragan Kadić

Kako su naveli, osim kazne, izrečena je i zaštitna mera trajnog oduzimanja predmetne opojne droge, koja će biti predata Upravi policije radi uništenja.

"Kako okrivljeni nije platio novčanu kaznu po izricanju odluke, ista mu je zamenjena u kaznu zatvora u trajanju od 14 dana i on će biti upućen u Upravu za izvršenje krivičnih sankcija Spuž", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video:

03:07

LIKVIDACIJE U OBRAČUNU KLANOVA IMAJU TRI FAZE Mišev: Hapšenje Mehića otkriva za koju ulogu je angažovan u atentatu na Bojovića

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.