HRVAT NA PLAŽI BRUTALNO PREBIO SRBINA: Pretio i da će ga UBITI!
Dubrovnik, Foto: Dalibor Brlek / Panthermedia / Profimedia

HAPŠENJE

HRVAT NA PLAŽI BRUTALNO PREBIO SRBINA: Pretio i da će ga UBITI!

Događaj je potvrđen i od strane Policijske uprave dubrovačko-neretvanske

Objavljeno: 16:44h

Koncesionar na plaži Šunj na Lopudu u blizini Dubrovnika uhapšen je zbog osnovane sumnje da je u ponedeljak pretukao svog radnika, inače državljanina Srbije.

Kako saznaje Dubrovački dnevnik, poslodavac je uhapšen zbog sumnje da je radniku razbio nos i pretio da će ga ubiti, a pretučenom muškarcu su u pomoć priskočili vatrogasci, članovi DVD Lopud.

Policija je privela osumnjičenog, a potom i pretražila njegovu kuću i ugostiteljski objekt gde je pronađena manja količina droge. Meštani javljaju da su u strahu, kako zbog ovog događaja, tako i zbog drugih kršenja zakona i propisa od strane iste osobe. Kako kažu, ovakav događaj ne pamti se na njihovom mirnom ostrvu.

Događaj je potvrđen i od strane Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

- U ponedeljak, u popodnevnim satima, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između 38-godišnjeg hrvatskog državljanina i 39-godišnjeg državljanina Srbije. Povod sukobu su nesuglasice oko posla. Obojica su bili pod uticajem alkohola, a poslodavac je radniku naneo težu telesnu povredu zbog čega je doveden pritvorskom nadzorniku zbog sumnje da je počinio kazneno delo nasilničkog ponašanja i pretnje - kazali su iz policije:

S druge strane, državljanin Srbije je prekršajno sankcioniran prema Zakonu o strancima, jer nije imao regulisane dozvole za boravak i rad, ali i zbog kršenja javnog reda i mira.

Nasilni poslodavac je optužen i po Zakonu o suzbijanju zloupotrebe droga, a pronađena droga je oduzeta. Počinitelj je inače odranije poznat policiji te mu je određen istražni zatvor u trajanju od mesec dana.

Bonus video:

00:13

Policija i vatrogasci na mestu pada aviona

(Espreso/Dubrovački dnevnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.