POJAVIO SE SNIMAK IZ KAFANE SMRTI U MLADENOVCU: Opkolili pevačicu, a 10 MINUTA KASNIJE DUŠAN JE BIO MRTAV (VIDEO)
Ubijeni Dušan, Foto: Nenad Kostić, Društvene mreže

UŽAS

POJAVIO SE SNIMAK IZ KAFANE SMRTI U MLADENOVCU: Opkolili pevačicu, a 10 MINUTA KASNIJE DUŠAN JE BIO MRTAV (VIDEO)

Snimak je napravljen telefonom

Objavljeno:

Jedan od šestorice uhapšenih Mladenovčana, M. J. (25), osumnjičen da je sa petoricom svojih drugara u ponedeljak uveče nasmrt pretukao Dušana Antonijevića (47) u kafani u Mladenovcu, objavio je snimak iz kobne kafane neposredno pre zločina.

Snimak je napravljen telefonom, na njemu se vide osumnjičeni kako se vesele, piju i grle pevačicu.

- Jedan od osumnjičenih se bio popeo na stolicu, neki su sedeli za stolom dok se ispred njih vide flaše pive, a njih nekoliko je opkolilo o grlilo pevačicu, koja je pevala pesmu "Srpkinja je mene majka rodila". Vidi se da su momci dosta pijani, teturaju se, krevelje u kameru, namiguju - opisuje nam izvor šta je osumnjičeni objavio kobne večeri.

Kako tvrdi, samo deset minuta kasnije došlo je do svađe, a potom i do tuče u kojoj je Antonijević, inače vlasnik auto-servisa, ubijen.

- Na tom snimku ništa nije ukazivalo na nevolje. Međutim, ubrzo je Antonijević poručio pesmu. To se ekipi nije dopalo, počeli su da mu dobaciju. Svađa je brzo prerasla u tuču. Nije se znalo ko bije nesrećnog čoveka. Koban po njega je bio udarac flašom ili pikslom u glavu - kaže izvor.

Kako Kurir saznaje, šestorici uhapšenih se na teret stavlja krivično ubistvo u saizvršilaštvu, a istraga tek treba da utvrdi ko je žrtvi zadao smrtonosni udarac.

- U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu upravo je počelo saslušanje osumnjičenih - kaže izvor.

02:07

Snimak iz kafane objavljen 10 minuta pre ubistva

Podsetimo, kobne večeri Dušan Antonijević je bio u kafani sa kumom, bratancem i svojim sinom, koji je proslavljao svoj 21 rođendan. Sukob sa momcima koji su sedeli za susednim stolom je izbio zbog naručivanja pesama.

- U tuči je povređen i Dušanov sin, koji je pokušao da odbrani oca od batinaša, ali nije uspeo. Na njegove oči su ga ubili. Dušan je na mestu preminuo, nije mu bilo spasa - podseća izvor.

Bonus video:

01:25

Mladenovac 1

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.