"UBILI SU GA MUČKI, SIN MU JE U BOLNICI JER JE HTEO DA ZAŠTITI OCA": Očevici izneli detalje tragedije u Mladenovcu
Dule Pežo, Foto: Društvene mreže

užas

"UBILI SU GA MUČKI, SIN MU JE U BOLNICI JER JE HTEO DA ZAŠTITI OCA": Očevici izneli detalje tragedije u Mladenovcu

Slavili su 21. rođendan Duletovog sina

Objavljeno:

Vlasnik autoservisa, Dušan A. (47) iz Mladenovca, zvani Dule Pežo, ubijen je preksinoć u kafani u tuči sa mladićima koji su sedeli za susednim stolom! Antonijeviću je došao glave kobni udarac flašom u glavu nakon čega je izgubio svest i potom preminuo.

Sumnja se da je do sukoba došlo zbog pesme koju je ubijeni hteo da poruči za svog sina (21), kome je te večeri bio rođendan.

- Žrtva je sedeo za stolom sa sinom, bratancem i kumom. Slavili su 21. rođendan Duletovog sina. Izbila je svađa i osumnjičeni su skočili na njih i počeli da ih tuku. U opštem haosu, neko je Dušanu najverovatnije zadao udarce flašom ili pikslom - rekao je jedan od očevidaca, dodajući da su šestorica uhapšenih sedeli za susednim stolom.

Navodno je Dušan prišao muzici da naruči pesmu za sina, ali momci su već bili dali muzici dobar bakšiš, i naručili su svoj repertoar. Oni nisu dozvolili da se svira ta pesma, odmah su počeli da dobacuju što je ubrzo preraslo u tuču!

- U trenutku je nastala opšta tuča, nije se znalo koliko njih tuče nesrećnog čoveka. Dušanov kum i sin pokušali su da ga odbrane, ali je već bilo kasno. Dušan je preminuo na mestu od zadobijenih povreda, dok je njegov sin, inače slavljenik, zadobio povrede i kolima Hitne pomoći je prevezen u Urgentni centar - kaže jedan od očevidaca.

Mladenovac
foto: Nenad kostić

Rođak Dušana Antonijevića kaže za Kurir da su neutešni nakon saznanja da su ostali bez tako dobrog čoveka.

- Ko je dozvolio tim bitangama da nekog ubiju? Bagra jedna! Čuo sam da se nije znalo ko koga bije. I Dušanovog sina su tukli, a dete je samo uskočilo da odbrani oca. Došlo je zadnje vreme. Ubili su nekog ko je svima pomagao, davao i šakom i kapom. Čovek je otišao da se proveseli, uvek je bio pozitivan, veseo, radan. Vidite šta je sve stvorio, i da mu presude neke barabe. To je sve šljam koji se okuplja u toj kafani i kud su tu na kraju i završili - kaže on.

Sa porodične večere u smrt

Meštani mladenovačkog sela odakle je Dušan kažu da je žrtva kobne večeri sa porodicom prvo bio u jednom restoranu u centru grada, a da je on potom nastavio provod sa prijateljima.

- Dušan je cele noći bio lepo raspoložen, jelo se i pilo i ništa nije naslućivalo da će doći do tragedije. Kada su došli u lokal u kom je ubijen, ubrzo je došlo do svađe, jer je Dušan hteo da poruči pesmu za svog sina - kaže jedan od očevidaca.

Podsetimo, zločin se dogodio u ponedeljak oko ponoći u poznatom mladenovačkom restoranu, gde je te večeri bila muzika uživo. Policija je ubrzo posle ubistva uhapsila osumnjičene muškarce: S. S. (33), M. P. (34), D. S. (31), M. S. (28), M. J. (40) i B. P. (38). Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu koje ih tereti za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.