ČLANOVI BALKANSKOG KARTELA OSTAJU IZA REŠETAKA: Kostovskom i njegovoj grupi određen pritvor do 30 dana
Slobodan Kostovski Kole, Foto: INTERPOL

razbijena organizovana kriminalna grupa

ČLANOVI BALKANSKOG KARTELA OSTAJU IZA REŠETAKA: Kostovskom i njegovoj grupi određen pritvor do 30 dana

Slobodan Kostovski Kole i "saradnici" iz Balkanskog kartela, posle zaplene oko dve tone kokaina, ostaju iza rešetaka

Objavljeno:

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu - Posebno odeljenje za organizovani kriminal danas je doneo rešenje kojim je prema okrivljenima S.K., N.S., N.S. i B.K. odredio pritvor, koji im po tom rešenju može trajati najduže 30 dana, navodi se u saopštenju suda.

Dakle, Slobodan Kostovski Kole (koji je pobegao iz zatvora u Brazilu i za kojim je izdata crvena Interpolova poternica) i "saradnici" iz Balkanskog kartela, posle zaplene oko dve tone kokaina, ostaju iza rešetaka.

Slobodan Kostovski Kole
foto: INTERPOL

Pritvor im je određen zbog postojanja opasnosti od bekstva ili ometanja postupka uticanjem na svedoka, kao i usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, svaki ponaosob, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. "Okrivljenima S.K., N.S., N.S. i B.K na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga", dodaje se u saopštenju. Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom Veću Višeg suda u Beogradu – Posebno odeljenje za organizovani kriminal u roku od tri dana od prijema rešenja.

Bonus video:

01:37

POLICIJA OČISTILA SUBOTICU OD ILEGALNIH MIGRANATA! Mesecima boravili u kampovima, pronađene automatske puške, pištolji i municija!

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.