OVO SU MLADIĆI UBIJENI U FUTOGU! Jedan pokušao da se spase, OPRAŠTAJU SE OD NJIH NA MREŽAMA (FOTO)
Ubijeni u Futogu, Foto: Printscreen/Facebook/Balkanski Navijači

UBISTVO

OVO SU MLADIĆI UBIJENI U FUTOGU! Jedan pokušao da se spase, OPRAŠTAJU SE OD NJIH NA MREŽAMA (FOTO)

Osumnjičeni N. L. je priznao u policiji da je pucao u obojicu mladića

Objavljeno: 14:12h

N. Š. (19) i M. M. (20) ubijeni su tokom sinoćnog sukoba navijača u Fruškogorskoj ulici u Futogu, dok su uhapšena četiri mladića koja se sumnjiče da su vatrenim oružjem izvršili ovo krivično delo. Sada se na društvenim mrežama navijači opraštaju od stradalih mladića.

N. Š. stradao je na licu mesta, dok je M. M. ranjen pokušavao da pobegne sa lica mesta i pronađen je nedaleko odatle, a kako smo saznali nezvanično, to je sprečilo ekipe policije da ga pre pronađu i samim tim da ga Hitna pomoć zbrine brže.

Upravo zbog toga je razmak između dve intervencije Hitne pomoći gotovo pola sata.

Futog
foto: Printscreen/Facebook/Balkanski Navijači

Podsetimo, četvorica mladića iz Novog Sada, N.L. (23), D.D. (24), O.R. (21) I B.G. (26) osumnjičeni su za pucnjavu u Ulici Fruškogorskoj u Futogu u kojoj je N.Š. (19) preminuo na licu mesta, dok je teško ranjeni M. M. (20) kasnije preminuo u bolnici.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od osumnjičenih je bio u zatvoru zbog ilegalnog krijumčarenja migranta, dok su i ostali osumnjičeni bili poznati policiji od ranije zbog droge.

Osumnjičeni N. L. je priznao u policiji da je pucao u obojicu mladića. Samo jedan od četvorice mladića, 24-godišnji D. D. nema kriminalni dosije. Osumnjičeni su privedeni u kućama, a policija ih je zatekla samo u donjem vešu.

Kako je navedeno u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, oni su osumnjičeni za krivično delo teško ubistvo, kao i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a preti im kazna doživotnog zatvora.

Prema nezvaničnim saznanjima do kojih je "Blic" došao, N. L. je priznao zločin, te je izjavio da se plašio za svoj život jer su mu, navodno, dvojica mladića pretila da će ga iseći mačetama i baciti u Dunav?!

- On je ispričao da krenuo do kuće po pištolj, kada je video N.Š. i M.M. u kolima ispred svoje kuće. Rekao je da je tada uzeo pištolj, seo u auto u kojem su bili njegovi prijatelji i zapucao u pravcu žrtava - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

N.L. je navodno rekao i da nije znao da li ih je ubio ili samo ranio.

Bonus video:

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.