ČETIRI SESTRE OSTALE BEZ JEDINOG BRATA: Srbin poginuo u Italiji

VELIKA TRAGEDIJA

ČETIRI SESTRE OSTALE BEZ JEDINOG BRATA: Srbin poginuo u Italiji

Nema puteva u Evropi gde nije vozio. Bio je prezadovoljan svojim poslom i novcem koji je zarađivao. Poginuo je posle 12 godina u kamionu - majka nastradalog Milorada
Objavljeno: 21:57h

Milorad Čurlić (35) iz sela Godačica kod Kraljeva poginuo je u Italiji kada je šleperom probio zaštitnu ogradu i pao s vijadukta. Cela Godačica kod Kraljeva zanemela je u utorak kada je stigla vest da je Milorad poginuo. Jedini sin Milašina i Svetlane, koji pored njega imaju četiri ćerke, trebalo je uskoro da stane na ludi kiamen. Njegov plan ženidbe, ali i njegovih roditelja, uništen je u trenutku kada je kamion sleteo s jednog vijadukta i prevrnuo se.

Kako Blic saznaje od Miloradovih roditelja, njegov kamion bio je u sredini kolone od tri kamiona iz iste firme. Njegov kolega, takođe iz Kraljeva, ispričao je porodici da je išao iza Miloradovog kamiona i da je u trenutku kada su prelazili preko tog vijadukta kamion samo nestao. - Nema meni više života. Nemam više snage ni da dišem. Gušim se od utorka kada nam je kolega javio da je Milorad poginuo, i to posle 12 godina provedenih u kamionu. Nema puteva u Evropi gde nije vozio. Bio je prezadovoljan svojim poslom i novcem koji je zarađivao. Planirao je do Nove godine da se oženi. Sve se srušilo, potonulo! - ispričala je majka Svetlana. PIJAN UBIO ĆERKU: Jezivi detalji teške saobraćajke kod Lazarevca! (FOTO) Nesreća u kojoj je nastradao Čurlić dogodila se u utorak u 8.20 časova na 55. kilometru autoputa nedaleko od Parme. Prema informacijama, kamion je sleteo s vijadukta niz liticu i zaustavio se posle pet-šest metara. Šleper je prevozio diskove za točkove automobila. (Espreso.co.rs / Izvor: Blic. rs / Foto: Fejsbuk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.