UZNEMIRUJUĆI SNIMAK JOŠ JEDNOG NASILJA U SREMSKOJ MITROVICI: Muškarac joj se unosi u lice, pa je UDARA GLAVOM
Sremska Mitrovica, Foto: Pritnscreen/Twitter

STRAŠNO

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK JOŠ JEDNOG NASILJA U SREMSKOJ MITROVICI: Muškarac joj se unosi u lice, pa je UDARA GLAVOM

Veći incident, po svemu sudeći, sprečila je devojka koja je pritrčala i stala između njih

Objavljeno:

Još jedan uznemirujući snimak, na kom muškarac fizički nasrće na ženu nasred ulice, pojavio se na društvenim mrežama, a kako korisnici navode, nemila scena je zabeležena u Sremskoj Mitrovici.

Kako se može videti na snimku za koji nije poznato kada je nastao, muškarac bez majice se unosi u lice devojci, a potom je silovito svojom glavom udario u njenu.

Napadnuta još jedna žena u Sremskoj Mitrovici. Muškarac je udario glavom u glavu.

Veći incident, po svemu sudeći, sprečila je devojka koja je pritrčala i stala između njih. Šta se nakon ovoga dogodilo, nije poznato.

Podsetimo, sličan snimak nasilja nad ženom objavili su korisnici društvenih mreža pre nekoliko dana, a na njem se videlo kako muškarac napada svoju bivšu nevenčanu suprugu, a onda je ujeda za obraz. Dalje nasilje sprečili su mladići koji su naišli i oterali siledžiju.

Bonus video: APSOLUTNA SIGURNOST ZA ŽENE KOJE TRPE NASILJE NE POSTOJI Advokatica savetuje: Jedino je OVO rešenje da se osećaju ZAŠTIĆENO

01:09

APSOLUTNA SIGURNOST ZA ŽENE KOJE TRPE NASILJE NE POSTOJI Advokatica savetuje: Jedino je OVO rešenje da se osećaju ZAŠTIĆENO

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.