Identifikovan vozač autobusa koji je zgazio dečaka (11), pa pobegao!

posle dva dana potrage

Identifikovan vozač autobusa koji je zgazio dečaka (11), pa pobegao!

Dečaka je, prema tvrdnji očevidaca zadnjim delom zakačio autobus na liniji 25, ali je vozač, navodno, nastavio vožnju ne pruživši dečaku pomoć i pored upozorenja putnika
Objavljeno: 13:45h

Drugo osnovno tužilaštvo, u saradnji sa policijom, identifikovalo je K. S., vozača autobusa koji je u petak u ulici Braće Jerković zakačio M. K. (11) i nastavio vožnju. Dete letelo metar i po: Vozač autobusa udario dečaka, a onda pobegao s mesta nesreće! - Tužilaštvo proverava navode i činjenice koji se odnose na događaj u vezi sa maloletnim M. K. Identifikovan je vozač autobusa i u toku su provere i utvrđivanje činjeničnog stanja. Nakon toga, tužilaštvo će doneti odluku o daljem postupanju, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena - saznaje “Alo!”.

Dragan Kadić
Međutim, vozač autobusa K.S. za Novosti je rekao da ne zna za nesreću. - Krenuo sam iz Kumodraža u 16.03, tako da se vreme kada se incident dogodio poklapa. Vozio sam Ulicom braće Jerković, stao na stanicu Crveni soliter, primio putnike, zatvorio vrata i krenuo. Tek što sam odmakao nekoliko desetina metara, čuo sam tanak dečji glas: "Stani, stani, stani!" - Usporio sam da bih bezbedno stao u stranu kolovoza i otvorio vrata. Istrčale su dve devojčice. Zatvorio sam opet vrata i nastavio 20-30 metara, ali me je kopkalo zašto su istrčale. Okrenuo sam se i pitao putnike šta se dešava, pomislio sam da ih nije neko napao. Neko mi je od putnika iz pozadine doviknuo: "Udario si dete." Tada je zaustavio vozilo, ustao i krenuo kroz autobus do zadnje platforme. Putnik koji je sedeo na zadnjem sedištu rekao mu je da je pri izlasku sa stanice čuo tup udarac u bočni deo autobusa, ali da ništa i nikog nije video. - Otvorio sam sva vrata, izašli su i putnici, gledali smo da li ima kakvih tragova. Nismo našli ni krv, ni obrise na prašini. Pogledao sam niz ulicu, nije bilo nikoga. Ni dečaka, niti devojčica. - rekao je vozač. Podsetimo, dečaka je, prema tvrdnji očevidaca, oko 16.15, u blizini autobuske stanice, zadnjim delom zakačio autobus na liniji 25, ali je vozač, navodno, nastavio vožnju ne pruživši dečaku pomoć i pored upozorenja putnika. (Espreso.co.rs/Alo.rs, Večernje novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.