"MIŠO, NEDOSTAJEŠ MI SVE VIŠE I VIŠE": Potresne reči devojke mladića koji SE UBIO u Borči kidaju dušu, NEUTEŠNA JE
Mihajlo S., Foto: Društvene mreže

horor

"MIŠO, NEDOSTAJEŠ MI SVE VIŠE I VIŠE": Potresne reči devojke mladića koji SE UBIO u Borči kidaju dušu, NEUTEŠNA JE

Prema rečima očevidaca, pucnjava se dogodila u samom centru Borče, a odjednom se začuo pucanj

Objavljeno:

"Nedostaješ Mišo, svaki dan sve više i više", potresnim rečima uz video snimak sa zajedničkim slikama, oglasila se devojka Mihajla S. (23) koji je nakon što su se posvađali, pre 10 dana u Borči pucao sebi u glavu u njenom stanu.

Ne mogu da verujem da je prošlo 10 dana kako te nema.. volim te najbezuslovnije do kraja života, ti si zauvek i nikada te neću izdati! - napisala je neutešna devojka na svom profilu na društvenim mrežama.

"Scene su bile strašne"

Prema rečima očevidaca, pucnjava se dogodila u samom centru Borče, a odjednom se začuo pucanj.

- U prvi mah smo mislili da su petarde, jer se ovde često čuju petarde i vatromet jer su slavlja. Međutim, kroz nekoliko minuta, ulica je bila puna policije i Hitne pomoći. Sirene su odjekivale, ispred su se okupili ljudi, scene su bile strašne - rekao je tada naš sagovornik.

Kako navodi, mladića su izneli u nosilima, dok je devojka vrištala.

Komšije su tada istakle i da ovo nije prvi put da je mladić pravio incidente.

Oni su ispričali da je ranije bila i policija, a da se buka i svađanja često čulo.

Borča
foto: Društvene mreže

"Svaki dan smo slušali kako viče i udara"

- On je kod nje bio svakodnevno, visok je, nabildovan, istetoviran. Nikada nju nije povredio, ali se svakodnevno čula galama - pričaju komšije.

Kako kažu, njega su često čuli kako viče i pravi probleme.

- To je bio haos. Njega smo svaki dan slušali koliko viče, udara vratima, nju nikada nismo čuli ni kako viče, ali njega jesmo. Ona je bila skroz normalna. Uvek se javljala, ne znam šta joj je ovo trebalo. Po izrazu lica vidiš da je problematičan - kaže jedna komšinica.

Muškarac koji živi u zgradi rekao je za "Blic" da su ih nekoliko puta prijavljivali, da su zvali sve koje su mogli, kako bi ih smirili, jer svađe su se obično dešavale popodne i uveče a ljudi okolo stanuju sa decom, pa nisu mogli da spavaju od njih. Komšije tvrde da mladić nije tukao devojku, ali da je sebe povređivao.

- Jednom je bila policija, komšije su zvale jer je bilo neizdržljivo. Vrata su lupala, prozori, cela zgrada se orila - pričaju komšije.

Dodaju da su se buka i svađanje iz ovog stana čuli konstanto.

Bonus video:

05:41

ŠVAJCARSKA ORGANIZACIJA LEGALNO DAJE POMOĆ ZA SAMOUBISTVO! Kandidati plaćaju članarinu, a evo kako izgleda sam smrtonosni čin!

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.