JEZIVO PORODIČNO NASILJE U BEOGRADU: Udario suprugu pesnicom i POLOMIO JOJ VILICU
Nasilje u porodici, Foto: RINA

NASILJE NAD ŽENAMA

JEZIVO PORODIČNO NASILJE U BEOGRADU: Udario suprugu pesnicom i POLOMIO JOJ VILICU

Tužilaštvo je nakon saslušanja Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se odredi pritvor

Objavljeno:

Osumnjičeni A.Đ. po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa Policijskom stanicom Savski venac uhapšen je juče i zadržan u trajanju od 48 časova zbog sumnje da je počinio nasilje nad suprugom Z. Đ.

"Prema navodima krivične prijave policijske stanice Savski venac, osumnjičeni je krivično delo koje mu se stavlja na teret učinio dana 16.08.2023. godine u porodičnoj kući tako što je nakon kraće verbalne rasprave sa suprugom istoj zadao udarac šakom u predelu vilice kojom prilikom joj je naneo teške telesne povrede – prelom donje vilice, a što je konstatovano od strane lekara Maksiofacialne hirurgije Stomatološkog fakulteta.

Dana 17.08.2023. godine u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušan je osumnjičeni A.Đ. u prisustvu branioca po službenoj dužnosti kojom prilikom je izneo odbranu, odnosno svoje viđenje kritično događaja", naveli su iz tužilaštva.

Tužilaštvo je nakon saslušanja Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom odredi pritvor zbog sumnje da će uticati na svedoka oštećenu koja još uvek nije ispitana.

U daljem toku postupka biće ispitana oštećena, izvršiće se neophodna veštačenja, i preduzeće se ostale neophodne dokazne radnje u cilju daljeg procesuiranja osumnjičenog.

Bonus video: ZAŠTO ŠAMAR U SRBIJI NIJE DEFINISAN KAO NASILJE? Vesna Stanojević o nasilju u porodici i temama o kojima se uglavnom ćuti​​​​​​​

00:50

ZAŠTO ŠAMAR U SRBIJI NIJE DEFINISAN KAO NASILJE? Vesna Stanojević o nasilju u porodici i temama o kojima se uglavnom ćuti

(Esprrso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.