MAJSTOR U BEOGRADU POKAZAO POLNI ORGAN ŽENI: Sada je saslušan!
Policija, ilustracija, Foto: RINA

muško nasilje

MAJSTOR U BEOGRADU POKAZAO POLNI ORGAN ŽENI: Sada je saslušan!

Osumnjičeni je krivično delo koje mu je stavljeno na teret učinio dana 12. jula ove godine u stanu oštećene L.Đ.

Objavljeno: 15:59h

Osumnjičeni B.E. saslušan je u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo Polno uznemiravanje.

Prema navodima krivične prijave PS Palilula, osumnjičeni je krivično delo koje mu je stavljeno na teret učinio dana 12. jula ove godine u stanu oštećene L.Đ. gde je bio angažovan radi vršenja građevinskih radova, na taj način što je otišao u toalet, a zatim pozvao oštećenu u pomoć, koja je potom došla do toaleta i zatekla otvorena vrata i okrivljenog koji je skinuo pantalone i jednom rukom držao svoj polni organ masturbirajući, dok je drugom rukom pokazivao oštećenoj da mu priđe, nakon čega je događaj prijavljen PS Stari grad.

Policija, ilustracija
Policija, ilustracijafoto: Printscreen/RTS

Po nalogu ovog tužilaštva osumnjičenom B.E. je dana 12.08.2023. godine određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova. Isti je prilikom saslušanja u prisustvu branioca izneo svoju odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom odredi pritvor jer postoji opasnost od bekstva.

U daljem toku postupka biće ispitani svedoci, prikupljeni materijalni dokazi i preduzete druge radnje potrebne za donošenje odluke.

Bonus video:

15:46

PODACI KOJI LEDE KRV U ŽILAMA! Posle akcije Armagedon pojavila se činjenica koja još VIŠE ZABRINJAVA

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.