POLICIJA PRONAŠLA ARSENAL ORUŽJA U ŠIDU: Uhapšen muškarac (52)
Foto: PU SUBOTICA

akcija policije

POLICIJA PRONAŠLA ARSENAL ORUŽJA U ŠIDU: Uhapšen muškarac (52)

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu uhapsili su M. G. (52), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa njegove kuće na području Šida, policija je pronašla i oduzela pušku, gasni pištolj i 59 metaka različitog kalibra.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Podsetimo, građani Srbije mogli su do 30. juna da predaju oružje bez ikakve krivične odgovornosti, bez potrebe da se legitimišu, ostavljaju podatke o sebi i dokazuju poreklo oružja. Mogli su i da pozovu policijske službenike na adresu i tako predaju oružje.

U okviru akcije "Predaj oružje" od 8. maja zaključno sa 30. junom, građani su policiji predali ukupno 104.275 komada oružja i minsko-eksplozivnih sredstava.

Bonus video: ČEKA SE ODGOVOR ERDOGANA NA OŠTEĆENJE TURSKOG BRODA OD STRANE RUSIJE?! Obradović: Koriste hranu kao oružje za ucenjivanje

02:45

ČEKA SE ODGOVOR ERDOGANA NA OŠTEĆENJE TURSKOG BRODA OD STRANE RUSIJE?! Obradović: Koriste hranu kao oružje za ucenjivanje

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.