NESVAKIDAŠNJA NEZGODA U BEOGRADU: Devojka se kolima ZAKUCAMA u KONJA na Konjarniku! (VIDEO)
Konjarnik, Foto: INSTRAGRAM MOJ_BEO_GRAD / SCREENSHOT

Udareni konj je dobro

NESVAKIDAŠNJA NEZGODA U BEOGRADU: Devojka se kolima ZAKUCAMA u KONJA na Konjarniku! (VIDEO)

Komentari su bili razni, a povela se i debata o tome kako da se konji sklone sa ulica, jer prema rečima korisnika, nije prvi put da se tu zatiču

Objavljeno:

Nesvakidašnja saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u beogradskom naselju Konjarnik, kada je devojka kolima udarila konja! Povređenih nije bilo, ali su konji pobegli i nastavili da se šetaju Ustaničkom ulicom. Devojka koja je vozila automobil, tvrdi da nije mogla da ga izbegne.

Informacija o dva konja koja šetaju ulicom je objavljena na instagram stranici moj_beo_grad, uz opis da ih je upravo udario auto.

"Udareni konj je dobro i uhvaćen je, a drugi je još na slobodi i uplašen je pa policija usporava saobraćaj. Idu ka okretnici", piše u toj objavi.

Nezgoda se desila u Ustaničkoj, a od udarca navodno je ulubljen prednji deo automobila. Nakon toga, sa još jednim konjem je pobegao.

Mediji prenose da je devojka rekla da se "odjednom pred njenim vozilom stvorio konj i da nije mogla da ga izbegne". Policiji je kazala da su bila dva konja i da su pobegla ka Ustaničkoj ulici.

"Konja nisi video, ti si za verovali ili ne"

Komentari su bili razni, a povela se i debata o tome kako da se konji sklone sa ulica, jer prema rečima korisnika, nije prvi put da se tu zatiču.

"Ako je nekome ovo za sprdnju i smešno, ne znam šta bih rekla. Bela kobila Ruža koja je pripadala Romima pre više godina, stradala je tako što je udario autobus kod Šećerane na Adi, dok je vozila prikolicu na +40. Kad vidim konje na ulicama grada plače mi se. Da idu i voze po prometnim ulicama", komentarisala je jedna korisnica.

"Ali da ga udari auto, pa brate konja nisi video, pa ti si za verovali ili ne", drugi je komentar.

Bonus video:

02:23

KONJ DANIMA BIO VEZAN NA AUTOBUSKOJ STANICI U NIŠU! Nađen u stanju iznemoglosti, njegovo stanje na skali od 1 do 10 ocenjeno sa 2

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.